westdogg написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дизела по-скъп от бензина!?
Collapse
X
-
westdogg написа:Абе в Рим такива ли са им бензиностанцийте
Коментар
-
coolboby написа:Незнам за Рим, ама ще ти кажа за Неапол, където бях преди известно време! На самия тротоар има 2 колонки за бензин и нафта...нито има отбивка да не пречиш на движението нито нищо, не съм много сигурен, ама мисля, че парите за горивото ги приема автомат.
Коментар
-
lov написа:coolboby написа:Незнам за Рим, ама ще ти кажа за Неапол, където бях преди известно време! На самия тротоар има 2 колонки за бензин и нафта...нито има отбивка да не пречиш на движението нито нищо, не съм много сигурен, ама мисля, че парите за горивото ги приема автомат.Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
-
Alex_kk написа:Красота направо!!! Къде точно е правена снимката, кое селце? Май планинско изглежда.
Коментар
-
Мен адски ме изкефи в Рим, как се престрояват (дори и без мигачи), лудницата е в пъти по-голяма от тук, но никой не псува не свети и не свири. Просто цивилизовани хора, в БУС ленатата никой ама никой не стъпва, макар че нормалната лента е претъпкана от коли...Тук отнемането на предимство е удар по самочуствието, повод за псувни, разправии, а там всеки си знае, че е част от лудницата и всичко е наред. Много сме зле
Коментар
-
coolboby написа:Общината Басано Романо
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар