Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за домашно аудио

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Съвет за домашно аудио

    Замислям се напоследък да си взема нещо за вкъщи. Не нещо претенциозно, е, да не е някоя пръчка. И понеже се чудя какво - обърщам се за помощ тука. Споделете какво ви е домашното аудио и доволни ли сте, пък и за какви пари е. Аз искам да има CD/MP3, ПЕРФЕКТНО радио, дистанционно и USB вход. Това последното незнам слагат ли го по домашните системи, но защо не?! А много ми е удобно в колата - буч и тръгва, искам и за вкъщи така.Споделете

    #2
    Аз съм със съраунд 5.1 и съм много доволен от него. Само че аз съм го вързал към PC-то така че с радиото, USB-то и т.н. проблеми нямам Не е кой знае колко мощно - 50 буфер и сателитки по 15 или 20 (нещо такова бяха), но кат го набича, здраво свири. Кажи за какво помещение ти трябва. Ако имаш много мебели там за където ти трябва, вземи си нещо по-мощничко, защото те яко обират звука.
    Fiat Punto 1.7TD
    Mazda 626 2.0
    Fiat Croma 2.4 Multijet

    Коментар


      #3
      За хола ми трябва. Не ща да вързвам за компютъра, искам да си е отделно. Да ти кажа не съм сигурен че ми трябва 5.1, много редки ще са случаите в които да го ползвам пълноценно. Стерео плюс събуфер ще е достатъчно сякаш. А за мощността - не обичам да треса прозорци . Всъщност тъй като гледам основната грижа е USB входа. Иначе в Техномаркета бюджетни аудио системи бол.

      Коментар


        #4
        Еми в такъв случай проблема ти е никакъв В Техномаркет си прав че може главата да те заболи докато си харесаш нещо, пък освен него има и Технополис и н-броя подобни магазини. Хубав плейър с буфер и стерео е някъде между 200 и 300 лева в зависимост от марката и мощността. Моят е кажи-речи от най-елементарните (ELITE), но до сега ми върши идеална работа и нямам никакви оплаквания от него.Ако си нямаш друга работа разгледай го линка, може да си спестиш значително време от обикаляне и сравняване http://www.kkelectronics.com/index.php
        Fiat Punto 1.7TD
        Mazda 626 2.0
        Fiat Croma 2.4 Multijet

        Коментар


          #5
          Твърдо Сони.Ама твърдо!По-добла аудио система няма.Тонколоните са трилентови-най-важната е третата.Тя е със плоска повърхност и вади прекрасен бас.Мощност-според модела.За хола-Sony RG-595:2x180W+360W субуофър.Ще ти пръсне прозорците.Цена-от 300 до 500 лв.(зависи от модела).Късмет.

          Коментар


            #6
            Ето за какво става въпрос-http://www.pazaruvaj.com/hifi-sistem...p15705435.html

            Коментар


              #7
              Ок - ама не виждам да имат USB вход тези.

              Коментар


                #8
                За чий ти е USB вход, след като можеш да си го вържеш директно към компа?
                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

                Коментар


                  #9
                  Казах - не желая да го връзвам за компа.

                  Коментар


                    #10
                    Колеги, четете малко повече какво пише човекът. Нито му трябва да го връзва към компютър нито да си чупи прозорците с музиката, трябва му просто да си слуша спокойно музика.
                    Fiat Punto 1.7TD
                    Mazda 626 2.0
                    Fiat Croma 2.4 Multijet

                    Коментар


                      #11
                      Sony - да, но не точно тоя тип с "пластмасова кутия". Имам Sony CMT-GPX7 http://www.sonyproductinformatie.nl/и да кажа че микро системите с чисто стерео звук се представят достатъчно добре в хола. Е, тази е вече на 2 години и USB порта е бил непознат тогава, но на дискове - чете голяма база директории от mp3 файлове. Провери по-новите микро-системи, но всичко си зависи и от бюджета. Повече от 300 лева за мен са неоправдан разход за непретенциозен ползвател.Със съдържание на Sony са моделите на AIWA.http://www.technomarket.bg/product_d...015622Тази система си отговаря на критериите ти. AIWА бе закупена преди десетилетие от Sony именно за да развива младежките модели.

                      Коментар


                        #12
                        Sony CMT-GPX7?Не мога да го намеря в гугъл.Е мойте тонколони са с пластмаса,но звучат достатъчно добре.А това за усб-то не мога да го разбера-записваш мр3 и готово.

                        Коментар


                          #13
                          http://www.pult.ru/article/?section=39&id=94 - ама не се намира май вече.Айвата си е същата, но с USB.

                          Коментар


                            #14
                            Е, дървените тонколони са си друг звук, спор няма, особено в нискобюджетния клас. А за записването на мп3 - айде да обясня. Ок, мога да си запиша CD, драми няма. Обаче аз си имам едно USB малко, колкото нокът е голямо обаче побира 2 гигабайта. На него съм си качил музиката и си я включвам в колата (имам си usb вход там). При положение че CD събира 700 мегабайта, а usb-то 2 гигабайта (и все по-големи ще излизат) USB-то си е по-гот. По-лесно се трие/записва и т.н. Тази Айва никак не е зле. Да взема тез дни да се разходя аз до Техномаркета, явно има модели. Но ако някой каже ’Ей такова имам, супер доволен съм’ ще съм благодарен.

                            Коментар


                              #15
                              http://foto.potrebitel.ru/index.phtm..._id=5028тук има някакво ревю на системката. Всичко е ОК, но УСБ-то е май само за връзка с компютъра. Т.е. плейва директно файловете от компютъра, но не и от флаш памет.

                              Коментар

                              Working...
                              X