На мен стария ми компютър беше 24/7 ... после си взех новия и двата бяха 24/7 ... но на стария му спрях нета, защото както ми казаха от доставчика ми "претоварвах" DNS-а им (как по дяволите с 2 компа ? :D ), прекалено много заявки давал компа ми ... тъй де, двата И сега само единия си работи 24/7 ... от време на време го ресвам като нещо вземе да бъгясва, че тая виста ... а бе случва се и на най-добрия windows ("добър windows" ? измислих нов виц :D )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Горкото ми компютърче
Collapse
X
-
Re: Горкото ми компютърче
Punto SX написа:Казах мрежа не и-нет ама както и да е ..................... Щото да съгласен съм и-нета може да си спре и мрежа да си имаш, тогава това не би се отразило на свързаността която показва мрежовата карта, но ако загубиш самата мрежа, няма начин да не се отрази.....................Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
stenli написа:ju написа:Моят компютър не е изключван от година... Напоследък си мислех дали няма да му стане нещо... Скоро една позната сподели, че и нейния не бил изключван повече от година и се наложило да се изключи за една вечер и после няма пускане... Може би това е преломния момент ама няма да пробвам...
Коментар
-
Coupe_S2 написа:stenli написа:ju написа:Моят компютър не е изключван от година... Напоследък си мислех дали няма да му стане нещо... Скоро една позната сподели, че и нейния не бил изключван повече от година и се наложило да се изключи за една вечер и после няма пускане... Може би това е преломния момент ама няма да пробвам...
Коментар
-
vital написа:Моя повече от 10часа на денонощие не си спомням да е работил.За да не пускам отделна тема - колко горе-долу ток "харчи" компютър с тфт монитор?Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
Консумацията не е пряко свързана с мощността на захранването (тези 350 - 400В са максималната мощност която може да отдаде захранването, които в 90% от случаите са силно завишени и реалната мощност рядко надминава 250Вт), а със консумацията на елементите. Виж тези линкове :http://www.tomshardware.com/2007/10/...ion/page7.htmlFiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
coolboby написа:На мен ми е жал за моя лаптоп..повече от 15 часа не стои включенFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Ами щом така мислиш - проблема си е твой. А той може и да е велик ама аз не знам как да го ползвам.Не ми и влиза в работата. Която е (беше по-скоро) да виждам такива long runs на бозата колкото се може по често.Все пак скрииншота е от сървър а не от работна станция И не е нищо особенно като постижение между другото.п.с. И забележи че съм писал че аз съм го рестартирал. Предполагам че не искаш да ми кажеш че съм лъжец ?
Коментар
-
zarcov написа:pr_00f написа:Наложи ми се рестарт заради инсталация на сървис пак.
Коментар
-
Абе аз ви казвам че този сървър аз съм го инсталирал и вдигал от нулата а и е не е трудно да се сети човек че след като съм го рестартирал аз явно пал аз съм се грижил за него, а вие сте седнали ми говорите за разни програмчета за едитване на изображения.И ме беше много яд че не можах да го докарам до 300 дена да го ...........Виж какво съм написалНаложи ми се рестарт заради инсталация на сървис пак.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар