Горкото ми компютърче не съм го рестартирал от 21 дена Кои знае от кога не е бил изключван! Спама никога не е излишен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Горкото ми компютърче
Collapse
X
-
Re: Горкото ми компютърче
Punto SX написа:Бих казал перфектния ти и-нет доставчик от 21 дена не си губил мрежаFiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
Re: Горкото ми компютърче
kkp написа:Punto SX написа:Бих казал перфектния ти и-нет доставчик от 21 дена не си губил мрежаPunto SX 1.1 55
Коментар
-
Моят компютър не е изключван от година... Напоследък си мислех дали няма да му стане нещо... Скоро една позната сподели, че и нейния не бил изключван повече от година и се наложило да се изключи за една вечер и после няма пускане... Може би това е преломния момент ама няма да пробвам...RIP Притежателка на горда Panda RIP
Bravo 1.2 16V
Коментар
-
ju написа:Моят компютър не е изключван от година... Напоследък си мислех дали няма да му стане нещо... Скоро една позната сподели, че и нейния не бил изключван повече от година и се наложило да се изключи за една вечер и после няма пускане... Може би това е преломния момент ама няма да пробвам...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
бре не знам и да му е спирал и да не му е супер малко трафик има за тия 21 дена.....аз за 5 дена 70гб качени 28свалени....а харда ми е 80 иначе все намеря с какво да го забия и да си му изкарам 1 рестартLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
ju написа:Моят компютър не е изключван от година... Напоследък си мислех дали няма да му стане нещо... Скоро една позната сподели, че и нейния не бил изключван повече от година и се наложило да се изключи за една вечер и после няма пускане... Може би това е преломния момент ама няма да пробвам...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар