Бих казал перфектния ти и-нет доставчик от 21 дена не си губил мрежа
Дрън-дрън та пляс! И 100 пъти да му е спирал нета няма да му се отрази на конекшъна, просто защото той следи линка към първото активно устройство след него (предполагам суич).А че мегалан са що годе читав доставчик - не отричам, но чак да им се кланям - както се казва - НИКОГИШ
И доволен ли си ... че обмислям и аз да сменям Мегалан и да ходя към Powernet ... има само една малка подробност при Powernet която ме спира засега .. но няма да е задълго
Доволен съм от тях! Само че сега тея тъпаци от мегалан набутали много пари и връзки и са окабелили блоковете в студентски и сега всеки месец имам някакви проблеми!
Бих казал перфектния ти и-нет доставчик от 21 дена не си губил мрежа
Дрън-дрън та пляс! И 100 пъти да му е спирал нета няма да му се отрази на конекшъна, просто защото той следи линка към първото активно устройство след него (предполагам суич).А че мегалан са що годе читав доставчик - не отричам, но чак да им се кланям - както се казва - НИКОГИШ
Казах мрежа не и-нет ама както и да е ..................... Щото да съгласен съм и-нета може да си спре и мрежа да си имаш, тогава това не би се отразило на свързаността която показва мрежовата карта, но ако загубиш самата мрежа, няма начин да не се отрази.....................
Моят компютър не е изключван от година... Напоследък си мислех дали няма да му стане нещо... Скоро една позната сподели, че и нейния не бил изключван повече от година и се наложило да се изключи за една вечер и после няма пускане... Може би това е преломния момент ама няма да пробвам...
И мойто PC не е изключвано от както съм го купил (преди около година) с изключение на веднъж за добавяне на рамец, та ако ще го спирам то ще е за да го сменя с друг :D
Моят компютър не е изключван от година... Напоследък си мислех дали няма да му стане нещо... Скоро една позната сподели, че и нейния не бил изключван повече от година и се наложило да се изключи за една вечер и после няма пускане... Може би това е преломния момент ама няма да пробвам...
След като не е изключван от година си представям какво става вътре в него.Радиатори,вентилатори всичко се е набило с прах и влакна от които можеш да си изплетеш един два пуловера и чифт ръкавици.Може да ви стане смешно ама си е точно така.Поне веднъж на 3-4 месеца го почиствам с прахосмукачката след като го разглобя.Лаптопа е още в гаранция ама и него редовно продухвам със сгъстен въздух плюс това и работи на ненормални условия тук в Афган.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
бре не знам и да му е спирал и да не му е супер малко трафик има за тия 21 дена.....аз за 5 дена 70гб качени 28свалени....а харда ми е 80 иначе все намеря с какво да го забия и да си му изкарам 1 рестарт
Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
За една година сменям почти всичко в компа по два пъти с изключение на хард дискове записвачки захранване. Тия от геймърската индустрия са решили да ни разоряват.
Коментар