Здравейте,имам проблем със тоя Скайп и по-точно:На снимката, в ляво номерата са линкове, обаче заради този тъп Скайпми ги дава като номера да звъня на тях !!!??? И съответно не мога да кликна на тях,защото почва да набира.Как да изключа тази опция, рових се един час да го търся това нещоно така и не го откривам.Има една опция "Аssociate Skype with callto: links on the web" За каквото и да е това, не е маркирано.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със Skype и сайтове
Collapse
X
-
на мен това (Аssociate Skype with callto: links on the web) ми е отметнато но нямам този проблем със фото форума. Забелязвам обаче че имаш някакъв Skype Toolbar , когато се инсталирва skype пита дали да ти го сложи възможно е да е от него ... провери в Add/Remove Programs дали имаш инсталиран такъв skype Toolbar и го махни.Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth
-
Filcov написа:на мен това (Аssociate Skype with callto: links on the web) ми е отметнато но нямам този проблем със фото форума. Забелязвам обаче че имаш някакъв Skype Toolbar , когато се инсталирва skype пита дали да ти го сложи възможно е да е от него ... провери в Add/Remove Programs дали имаш инсталиран такъв skype Toolbar и го махни.>Keep Walking<
Коментар
-
TIP написа:Горе в дясно цъкваш един път върху иконката на скайпа и готово.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар