Та връщам се от Метро (Люлин) към 18.00 ч. и се нареждам в колоната към София. Имаше около 1,5-2 км колона до околовръстното. И в един прекрасен момент чувам стържещ звук отзад под колата. Жена ми мъдро констатира: това идва май от нашата кола. Спирам, пускам аварийките, излизам, клякам на коляно в мокрото (препръскваше дъжд), поглеждам и аха - изгоряла тръбата на една педя преди гърнето и се скъсала. И то горкото си виси на тампона. Самото гърне е като ново. Свалих го и в багажника. За отбелязване са две неща:1. Шума на колата се промени съвсем малко (знаех от преди, че има някъде дупчица, ама чак пък толкова ...);2. Останалите шоф6ори се държаха невиждано коректно.Утре мисля да го направя при един познат. Спирам, че ме чакат на масата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Падна ми гърнето ...
Collapse
X
-
Дам и при мен така стана, докато баща ми я караше оп и предната му част увисна на земята! Наложи се да реже тампона (много здрав се оказа, два ножа изтъпи докато го среже). Скъсало се беше точно където тръбата влиза в задното гърне. Като цяло беше доста изгнило и се отказах да го правим. Купих 3 нови полски гърненца и мека връзка и сега си карам така. Само, че и при мен издиша от някъде и както казваш няма голяма разлика с или без задно гърне!Space Star 1.9 DID
-
На мен пък ми падна (по-точно се влачеше) баш на Попа, куките дето стоят там ме гледаха доста странно ама не ме спряха.А звука си беше като за без гърне :DEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Днес срещу 30 лв ми оправиха проблема. Смяна на цялата тръба м/у двете гърнета и работата - 30 лв. Всичко отне около 30 мин. Сега се налага да си отварям прозореца за да чуя звука на двигателя. Въпросното място представлява един гараж и вътре се занимават само със смяна на гърнета. Майстора м/ другото кара едно син6о Браво.КартаStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар