Колега ти като разбра ,че куките ще вземат точки за намерено такова устройство в автомобила и бързаш първи да се отървеш а?Успех с продажбата на машината за отнемане на 10 контролни точки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
oт Продавам Радар-детектор"КОБРА"
Collapse
X
-
Tornado написа:Колега ти като разбра ,че куките ще вземат точки за намерено такова устройство в автомобила и бързаш първи да се отървеш а?Успех с продажбата на машината за отнемане на 10 контролни точки.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Снощи като ме спряха на околовръстното нямаше за какво да се заядът, и се заядоха за това, казаха че ще ми пишат акт, че не било позволено от закона, викам еми добре пишете здраве да е, почна оня да търси някъква книжка със закона, търси търси уж не я намери а два пъти я подметна на задната седалка Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 вика абе имаш късмет, че не мога да намеря точно кой член от закона беше иначе ти режеме книжката на две Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Викам му аз е значи съм късметлия и си тръгнах, а иначе само като го видя детектора на стъклото е да ама не!!
Коментар
-
Dodo 155 написа:Tornado написа:Колега ти като разбра ,че куките ще вземат точки за намерено такова устройство в автомобила и бързаш първи да се отървеш а?Успех с продажбата на машината за отнемане на 10 контролни точки.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Dodo 155 написа:Tornado написа:Колега ти като разбра ,че куките ще вземат точки за намерено такова устройство в автомобила и бързаш първи да се отървеш а?Успех с продажбата на машината за отнемане на 10 контролни точки."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie написа:Tornado написа:Dodo 155 написа:Tornado написа:Колега ти като разбра ,че куките ще вземат точки за намерено такова устройство в автомобила и бързаш първи да се отървеш а?Успех с продажбата на машината за отнемане на 10 контролни точки.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Tornado написа:Колега ти като разбра ,че куките ще вземат точки за намерено такова устройство в автомобила и бързаш първи да се отървеш а?Успех с продажбата на машината за отнемане на 10 контролни точки.Lancia Kappa 2.0 20V
БЪРЗ , НО НЕ БЕЗОТГОВОРЕН !!!
Коментар
-
charlie написа:ако приемат този текст в закона, аз ще съм първия който ще си сложи радар детектор в колата, на видно място и само ще чакам да ми кажат нещо за да ги осъдяFiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
kkp написа:charlie написа:ако приемат този текст в закона, аз ще съм първия който ще си сложи радар детектор в колата, на видно място и само ще чакам да ми кажат нещо за да ги осъдяhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
В момента в които го приемат никой няма да те остави да доказваш дали смущава или не. Никой няма и да го интересува - ще ги интересува само че имаш забранено устройство и че го ползуваш! А относно излъчването на радар-детекторите - не ми се искаше да го споменавам, но истината е, че в последно време започнаха масово да навлизат радар-детектори които не са точно детектори а са си чисти антирадари. Имат опция да връщат до 50% по-ниска скорост, което автоматично го прави антирадар. И говорим точно за Кобра ...С две думи - ченгетата много лесно могат да докажат, че радар-детекторите пречат и наредбата влиза в сила ... и ко става - духаме го.Едно приятелче има такъв, но казва че не го ползува, защото куките като мине покрай тях се усещат и се обаждат на следващите куки по пътя да го спрът и да му резнат зелката за нещо... и няколко пъти каза че е горял така.Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
Dodo 155 написа:charlie написа:Tornado написа:Dodo 155 написа:Tornado написа:Колега ти като разбра ,че куките ще вземат точки за намерено такова устройство в автомобила и бързаш първи да се отървеш а?Успех с продажбата на машината за отнемане на 10 контролни точки.FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6
Коментар
-
специално кобричките нищо не връщат като "половин" информацияайде така да го наречемедна 6 бандова такава освен детектор на полицейския радарможе да върши работа и да предупреждава за близост на клетки на мобилни оператори,инфрачервени, радио, микровълнови и други устройствакоето си е полезно в някои моменти на определени хора ...Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар