Може да ви се стори тъпо,но искам да питам коя от двете породи кучета повече ви харесват?Хъски-Самоед-Ще се радвам да споделите вашето мнението си.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на порода куче
Collapse
X
-
Хъски.Това другото не знам какво е, ама не ми харесва никак.Кучето трябва да си прилича на куче, не обичам декоративни породи,мязащи на мишки и тем подобни (като например пинчер, ужас)Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Нещо по средата? Лайка.Не съм наясно много с породите, но мисля че Самоеда е произлязъл от лайка и нещо друго! Пък лайката има черти и от Хъскито! Но за съжаление породата е рядко разпространена и е трудно да видиш различните видове лайки, камо ли пък да си купиш!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Един колега продава кокери. Страхотни са. Няма по-лудо куче от кокера. Невероятна енергия, почти нулева поддатливост към обучение... Абе точно куче като за тийнейджър - за 2 седмици вашите ще ти намерят квартира за да се изнесеш с кучетоlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Аз бих ти препоръчал Самоеда.Красиво е,а и си мисля че се среща по-рядко от Хъскито.Нещо не го харесвам Хъскито от както едно веднъж ми проглуши ушите със скимтене като му биха инджекция,беше малко кученце.Аз също бях с моето малко кученце,но то не издаде звук,беше Американски Стафордширски Териер.
Коментар
-
И аз съм за самоеда. Изключително красиво куче, особено ако е мъжко и родителите са сравнително едри.Искам обаче да ти кажа че и двете породи, на които си се спряла са страшно капризни за отглеждане. Ако пък живееш в апартамент по-добре се откажи. Което и от двете да вземеш в апартамент ще скъси живота на всички в и около апартамента. Освен това и двете породи са зимни така да кажа и лятото не се чувстват особено приятно при 40 градуса. Също така трудно се подават на обучение, доста своенравни са.Ако ти е нужна повече информация погледни в http://www.dog.bg .Lancia Y, 1.2, 60
Коментар
-
Колега, защо се ограничаваш с тези породи? :D Тези двете специално, и по-специално хъскитата се обучават много трудно и много бягат от стопаните си. Ако искаш домашне любимец - мил, весел, предан, вземи си лабрадор. :D Изключително умно куче, много обича стопанина си, не е агресивен, изглежда много добре и много обича деца. :D И един основен съвет от виден кучкар - каквото и да решиш да взимаш, прочети информация за развъдници, обучение и наследствени болести - в интернет има много такава информация. :D Успех!
Коментар
-
много е красиво, Блу много обичам лабрадорчетата и мопсовете, и териерите, и хъскитата, и, абе много обичам кучета, ама си нямам, защото съм алергичен към козината им пп хъскито е бая трудно за гледане май, имам един приятел са такова...а самоеда, понеже снимката я няма, не мога да се сетя кое бешеA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Lane Staley написа:Един колега продава кокери. Страхотни са. Няма по-лудо куче от кокера. Невероятна енергия, почти нулева поддатливост към обучение... Абе точно куче като за тийнейджър - за 2 седмици вашите ще ти намерят квартира за да се изнесеш с кучетоSpace Star 1.9 DID
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар