С такова съществото не прилича и на куче,а на някаква кръстоска между муха и прилеп ще си сложиш голем таралеж в гащите.Това животно ни се води,ни се кара.Не признава никого за господар и лае и при най-малкия шумне питай при тия пиратки навън какво става.А ако беше толкова голямо колкото и зло смятай,че живо същество няма да остане. Но пък за това е голема тръпката да успееш,като го изведеш на разходка,да го опазиш цяло защото се зъби на другите кучета.
Аз ли съм сбъркан или почти нищо от писаното за пинчерите не намирам за вярно! Имам пинчери от както се помня! Майката е на 12 год., дъщерята е на 9, а 3-тото е на 5 год.! Майката много лае...но това е нормално, има изграден майчински инстинкт с който пази малките! Другите са тихи и спокойни! Много податливи на обучение!За момиче е идеално куче, като гледам сестра ми колко им се радва! Имах и ротвайлер! Голямо куче, мечта си ми беше, и още е, но за жилище е невъзможно да се гледа! Така че, ако ще го гледате в апартамент това е иделания избор!
Може...Значи аз съм попаднал на дефектна продукция!Това лае като за световно но не ми се вярва да е майка щото си има ***** ... Избягвайте подобни думи!Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар