Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на порода куче

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tornado написа:
    Аз обещах на моите две фръцли като се прибера в България да им взема пинчер и сега само това им е в главата.Сядат на чата и първите им писания са за кучето,пращат ми линкове да гледам кучета/пинчери/.Ама няма как като съм обещал връщане назад няма.Като разглеждам из нета те тия пинчери с едни цени и в крайна сметка не можах да добия представа колко струва един пинчер.
    Пинчер никога не бих си взел... Толкоз нервно куче нема! Т’ва в колата като види, я кон, я крава, я овце покрай пътя почва да хвърчи като муха из колата с един изцъклен поглед... и вместо да жужи - лае и то по-скоро джафкоти... За мен нещо, което в природата не би оцелявало самостоятелно не е нормално.
    Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
    --- в сърцето завинаги... ---
    Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Sandeto написа:
      Tornado написа:
      Аз обещах на моите две фръцли като се прибера в България да им взема пинчер и сега само това им е в главата.Сядат на чата и първите им писания са за кучето,пращат ми линкове да гледам кучета/пинчери/.Ама няма как като съм обещал връщане назад няма.Като разглеждам из нета те тия пинчери с едни цени и в крайна сметка не можах да добия представа колко струва един пинчер.
      Пинчер никога не бих си взел... Толкоз нервно куче нема! Т’ва в колата като види, я кон, я крава, я овце покрай пътя почва да хвърчи като муха из колата с един изцъклен поглед... и вместо да жужи - лае и то по-скоро джафкоти... За мен нещо, което в природата не би оцелявало самостоятелно не е нормално.
      :D Зависи къде живее колегата, ако е в апартамент пинчера е идеалния формат Може и нещо по-голямо, но той и решава! Аз например имам две немски овчарки в къщи на двора и съм много доволен от тях... Едната е на 4 години и е доста възпитана, за другото обаче не мога да се изразя така! Дадоха ми го на 24 дена сега е 9 месеца и расте доста бързо (мъжко е) и има няква характерна злоба в него. Отделям му достатъчно внимание, но той си е зъл, види ли чужд човек побеснява, а другата овчарка кротува докато не и кажа кво да прави! За първи път изпитвам страх от куче и то от собственото ми на 9 месечна възраст! Въпреки това не мога без тях действат ми успокоително и разведряващо
      now. BMW E39 523i '98 170hp
      ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
      ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Още се търси мини пинчер.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Колега,ако се преориентираш към по-нормална порода и решиш да вземеш истинско куче...аз съм насреща с малки бебета Немска овчарка с дълъг косъм Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 http://wogelle.wordpress.com/links/
          Прикачени файлове
          НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Bella написа:
            Колега,ако се преориентираш към по-нормална порода и решиш да вземеш истинско куче...аз съм насреща с малки бебета Немска овчарка с дълъг косъм Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 http://wogelle.wordpress.com/links/
            догодина като се укучи пак...ще ти цъкна. Тази година още не съм оправил оградата на двора (ама не от мързел , ами кинти няма )
            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
              Bella написа:
              догодина като се укучи пак...ще ти цъкна. Тази година още не съм оправил оградата на двора (ама не от мързел , ами кинти няма )
              Нямаш грижи..аз само се надявам догодина да нямам рошавки,че на мен не ми вършат работа.А сега имаме 3 бройки с дълъг и 3 с нормален косъм.Едно рошавко ще става на 3 ти бургазлийче,другите две ако не се появят желаещи ще стават кучета водачи за слепи хора.Така че ако искаш един рошко да прекара зимата в дома ти,не на двора без ограда обади се!Поздрав
              Прикачени файлове

Коментар

Bella написа:
                nikki_sixx написа:
                Bella написа:
                Нямаш грижи..аз само се надявам догодина да нямам рошавки,че на мен не ми вършат работа.А сега имаме 3 бройки с дълъг и 3 с нормален косъм.Едно рошавко ще става на 3 ти бургазлийче,другите две ако не се появят желаещи ще стават кучета водачи за слепи хора.Така че ако искаш един рошко да прекара зимата в дома ти,не на двора без ограда обади се!Поздрав
                Много е сладко кутретос радост бих взел и такова рошавичко но като се замисля колко ще папкат три овчарки и

Коментар

Ехеее...ама ти вече имаш две у дома?Това е прекрасно!!!Обаче и аз смятам че 3 са множко(от личен опит) и те съветвам ако искаш да има свободно време и за себе си,за хобита,почивка и каквото там си поискаш....не си взимай трето

Коментар

Колега Дим-Х това че Немските овчарки ядат много са преувеличени легенди.Аз 10 години съм имал немска овчарка и след като умря знаеш ли какво си взех ......пак немска овчарка.Едва ли знаеш по добре от мен колко ядат тези кучета така че малко факти:Кучето се храни предимно със гранули .На всяка опаковка има разходната норма . Моето куче яде 0.700кг. веднъж дневно което за месец прави 21 кг. храна която е по 2лв. килото. Има и по евтина но не я купувам. Ако смяташ че 40лв. на месец е чудовищна сума за храна си е твоя работа но не разправяй колко много ядяли.Ето и една снимка да прецениш дали кучето ми е недохранено.Колежке Бела,мъниците са страхотни. Пожелавам ти да им намериш добри стопани.Весело изкарване на новата година на всички.
                    Прикачени файлове

Коментар

lubobg написа:
                      Колега Дим-Х това че Немските овчарки ядат много са преувеличени легенди.Аз 10 години съм имал немска овчарка и след като умря знаеш ли какво си взех ......пак немска овчарка.Едва ли знаеш по добре от мен колко ядат тези кучета така че малко факти:Кучето се храни предимно със гранули .На всяка опаковка има разходната норма . Моето куче яде 0.700кг. веднъж дневно което за месец прави 21 кг. храна която е по 2лв. килото. Има и по евтина но не я купувам. Ако смяташ че 40лв. на месец е чудовищна сума за храна си е твоя работа но не разправяй колко много ядяли.Ето и една снимка да прецениш дали кучето ми е недохранено.Колежке Бела,мъниците са страхотни. Пожелавам ти да им намериш добри стопани.Весело изкарване на новата година на всички.
                      Първо кучето ти изглежда добре но.....Второ не знам защо си мислиш, че като си гледал овчарка 10 години му разбираш толкова!От как се помня в моя дом са отгледани 2 немски и една каракачанка които за жалост си заминаха от тоя свят от старост!Сега имам две, женска на 5 години и мъжкар на 11 месеца изглеждащ като твоето в момента!Сега аз малко факти за храната:Женската овчарка на ден яде 0.500гр гранули,кости които си набавям от кланница(пилешки, свински..) веднъж седмично и давам преварено мляко(1литър)смила всичко.Малката овчарка на 11 месеца ядеше по 1 кг гранули на ден, сега дажбата му е намалена на 0.700 гр +кокалите(които задължително обварявам и никога сурово) + една камара кюфтете, кебабчета и паржоли които майка ми носи от механата!Доста добре си хапват месце!За средствата няма да говоря защото става дума за нещо без което не мога, тоест кучетата !Тия сметки дето ми ги даваш дето твоето ги е изяло не ме топлят!Всеки ден кучетата получават по две таблетки витамини профилактично и много други полезни за здравето им неща!Парите за тях са неограничени колега и не извъртай така нещата че съм ги изкарал слонове относно храненето!Вземи си още едно и мисли за трето пак тогава ми разправяй как се гледат!Не съм усетил трудност в отглеждането!Винаги когато едно си отиде от тоя свят идва друго с неговото име, никога не съм оствал с едно куче винаги две!Пак казвам , че са си малки телета яки и винаги гладни за още!Квото съм им дал не са го оставяли в паничките си!п.с. Поздрави Момичето от снимката, ако не греша се казва Даниела и ми беше колежка в Свищов, една група 3-та една специалност Финанси

Коментар

Bella написа:
                        Ехеее...ама ти вече имаш две у дома?Това е прекрасно!!!Обаче и аз смятам че 3 са множко(от личен опит) и те съветвам ако искаш да има свободно време и за себе си,за хобита,почивка и каквото там си поискаш....не си взимай трето
                        Повече от прекрасно е дори, когато се прибереш от работа някой да ти се нахърли от радост да те оближе

Коментар

dimmX написа:
                          Bella написа:
                          Повече от прекрасно е дори, когато се прибереш от работа някой да ти се нахърли от радост да те оближе
                          У нас са 4 на брой и не само че е трудно да се стигне от пътната до вратата на апартамента защото се хвърлят да те оближат,ами и защото се ревнуват яко едно от друго и се блъскат едно друго за да им се отдели повече внимание....у нас винаги нещо се случва...няма почивки,няма празници,няма спане до 10 (а как само си мечтая),няма лошо време....ангажимента си е огромен,а сега когато има и 6 бебета...не ме питай дали не отделям по 4-5 и повече часа на ден за тях,а и трябва да се работи....само си представи за какво става дума и най-малкото нещо което ми ’ тежи ’ това е разхода по храната....само да са здрави,не ми пука колко скъпо е да се поддържат толкова кучета

Коментар

Ето 3 от калпазаните
                            Прикачени файлове

Коментар

Bella написа:
                              dimmX написа:
                              Bella написа:
                              У нас са 4 на брой и не само че е трудно да се стигне от пътната до вратата на апартамента защото се хвърлят да те оближат,ами и защото се ревнуват яко едно от друго и се блъскат едно друго за да им се отдели повече внимание....у нас винаги нещо се случва...няма почивки,няма празници,няма спане до 10 (а как само си мечтая),няма лошо време....ангажимента си е огромен,а сега когато има и 6 бебета...не ме питай дали не отделям по 4-5 и повече часа на ден за тях,а и трябва да се работи....само си представи за какво става дума и най-малкото нещо което ми ’ тежи ’ това е разхода по храната....само да са здрави,не ми пука колко скъпо е да се поддържат толкова кучета
                              Съгласен съм с теб!Пак казвам както в горния пост не ми свидят парите за тях!Когато едно от тях не е добре и аз съм болен докато не го видя пак в предишното му състояние!Добре , че си имат и личен лекър който с егрижи за тях, денем нощем винаги откликва на помощ!На ден им отделям по 1 час на бройкав тия два часа игра ме побъркват и като ми скиват 3-те ангосрки котки и става мама мия!Между другото като намесих и котките две от тях спят при малката овчарка в колибката и(когато той беше на малък на 2 месеца израстана с тях)картинка са Да ти кажа и времето ми става оскъдно но никога не съм ги лишавал от внимание!Представям си какво е в вас с тия малки зверчета, всяко щълка и скимти"гушни ме гушни ме"п.с.Много с ахубави кучетата

Коментар

И при нас е така...ние си имаме личен чичо Доктор и тук и в Германия ,ако недай си Боже се наложи.Имаме си и един мил чичко дето ни разхожда докато на’ща луда стопанка работи за насъщният...абе луда работа е това у нас Имаме си и една котка която дебнем да хванем за опашката....не ви е работа

Коментар

Working...
                                X