Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на порода куче
Collapse
X
-
Ами,и двете кучета са много хубави и сериозни. Предпочитанията ми са за хъскито. Самоедът също е вид лайка, каквато е и хъскито. Не съм гледал такова куче, но по идея те са ловни и работни кучета. Трябва да се подчиняват и да се поддават на възпитание и дресировка, грижата за което лежи върху стопанина. С риск да прозвучи назидателно, ще кажа, че кучето е живо същество, а не играчка, която може да се захвърли, когато престане да е интересна. В смисъл - отговорност си е да си вземеш куче.и още нещо: аз имам две кучета от много редки софийски подобрени породи - едното е "Мусагенишка превъзходна", а другото е "Връбнишки вълкодав". И двете са много мили и готини. Искам да кажа, че мелезите са здрави, умни и непретенциозни кучета. Има приюти.... и т.н., спестявам пропагандата. Непременно ги ваксинирай и обезпаразити (от вътрешни и външни паразити), ако вече не са. Успех!
Коментар
-
Mindzu написа:Lane Staley написа:Един колега продава кокери.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
http://i218.photobucket.com/albums/c.../dogs1.jpgЕй тука нещо може би от сорта кое куче от кое идва. На италиански е,така че не разбирам.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Колеги, няма куче, което не се поддава на дресировка. По принцип ловните породи да малко по - непокорни и диви и трудно се поддават на обучение, но не е невъзможно. Те се дресират предимно на принципа на подръжание, докато другите породи може и чрез поощрение и наказание. Отглеждал съм и съм обучавал много и различни породи кучета и почти всички са били "професори"... зависи колко време им отделяш... хъскито е добър избор, интелигентни са и много красиви, но е важно да знаеш, че изискват повече разходки и тренировки, а това отнема и твоето време.Успех.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Здравейте пак. Кучето ще се гледа в двор. Лятото е на балкана, само зимата ще слиза в града. Ако е за апартамента непременно лабрадор, кокер, териер и др. подобни. Поне за лабрадора знам, че е по-късокосмест, а това е основният проблем за куче в апартамент. Аз с дресировката нямам проблем. Имам доста методи. Главния проблем е с космите и разходките. За сега се спирам на самоеда. И двете породи са красиви и то много. И още нещо - не съм момиче
Коментар
-
Krass написа:Вместо да пускам нова, тема реших да питам тук. Търся си чау чау бебе Предпочитам да го купя от хора, които някой познава вместо от магазин. Моля Ви, ако знаете някой да продава...Благодаря
Коментар
-
Bella написа:Krass написа:Вместо да пускам нова, тема реших да питам тук. Търся си чау чау бебе Предпочитам да го купя от хора, които някой познава вместо от магазин. Моля Ви, ако знаете някой да продава...БлагодаряPunto 1.2/75
Коментар
-
Lane Staley написа:Един колега продава кокери. Страхотни са. Няма по-лудо куче от кокера. Невероятна енергия, почти нулева поддатливост към обучение... Абе точно куче като за тийнейджър - за 2 седмици вашите ще ти намерят квартира за да се изнесеш с кучетоAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Аз обещах на моите две фръцли като се прибера в България да им взема пинчер и сега само това им е в главата.Сядат на чата и първите им писания са за кучето,пращат ми линкове да гледам кучета/пинчери/.Ама няма как като съм обещал връщане назад няма.Като разглеждам из нета те тия пинчери с едни цени и в крайна сметка не можах да добия представа колко струва един пинчер.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Аз обещах на моите две фръцли като се прибера в България да им взема пинчер и сега само това им е в главата.Сядат на чата и първите им писания са за кучето,пращат ми линкове да гледам кучета/пинчери/.Ама няма как като съм обещал връщане назад няма.Като разглеждам из нета те тия пинчери с едни цени и в крайна сметка не можах да добия представа колко струва един пинчер.Punto 1.2/75
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар