maiden написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не мога да го измисля и това е Алфа 145 или Браво
Collapse
X
-
Tornado написа:Решил съм го ,но не мога да го измисля дали да е Алфа 145 1,6 боксер или Браво 1,6.Какво ви е мнението за този боксер на 145-цата.BEX---GT написа:...с риск да се изцепа, все си мисля, че алфата е по-скъпа за поддръжка...maiden написа:Самият факт, че за смяна на свещи се откача мотора и се накланя ме кара да изпитвам див ужас от това недоразумение на техниката.Slavi_Lancia написа:Алфа хубаво ма що пък боксер ами не нормален мотор, доколкото знам на тоя боксер и за смяна на ремъците се разглабя половината предница, брони радиатори си е**е мамата, виж 1.6 16В ТС е друга работа. Няма да накпалням везните нито към алфа нито към бравчо щото не мога да преценя коя е по хубва, но от поддръжката на алфата по ме е страх.FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
stenli написа:Единствения недостатък на 145 боксера е че по нова от 10 години не можеш да си намериш. А относно обслужването не е толкова черен дявола и е по евтино и от на Бравото, на туинспарка само едната ролка ти е над 100 лв. Да не говорим за един ред свещи колко е, но като се радваш на шарени фусти ....http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=47438
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=57796
Един миг невнимание ... Цял Живот баща....
Коментар
-
AntiLuuP написа:stenli написа:Единствения недостатък на 145 боксера е че по нова от 10 години не можеш да си намериш. А относно обслужването не е толкова черен дявола и е по евтино и от на Бравото, на туинспарка само едната ролка ти е над 100 лв. Да не говорим за един ред свещи колко е, но като се радваш на шарени фусти ....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Лошо няма нека бъдещите потребители разберат коя е марката.Бравото съм го метнал на моите родители и там вие като куче без майка ,но не се предава.Един път не е казало няма да запаля или няма да ходя на разходка.Ама и аз като го видя си го глезя ,я 4000-5000 об/мин. къде малко ръчни.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар