maiden написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не мога да го измисля и това е Алфа 145 или Браво
Collapse
X
-
Rokambol написа:maiden написа:Самият факт, че за смяна на свещи се откача мотора и се накланя ме кара да изпитвам див ужас от това недоразумение на техниката
Коментар
-
coolboby написа:Lane Staley написа:...помисли за Ситроен Ксара..Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:coolboby написа:Lane Staley написа:...помисли за Ситроен Ксара..like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Аз може би съм малко пристрастен към Алфата ,но и Бравото не е лошо :D Ами ти след като имаш Мареа ,не искаш ли малко разнообразие То таблото си е едно и също ,а и цялата предница :D Така че може да се ориентираш към по-различното ,т.е Алфата :D До колкото разбирам от предни постове си от ВТ ,тук си имаме добър майстор на боксерите ,а и може да дойдеш на някоя сбирка да видиш 1.6 боксер ,само че на 146 145ци-те не са толкова разпространени при нас Инъче червения цвят - Rosso :DFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
deadairplane
-
Алфа хубаво ма що пък боксер ами не нормален мотор, доколкото знам на тоя боксер и за смяна на ремъците се разглабя половината предница, брони радиатори си е**е мамата, виж 1.6 16В ТС е друга работа. Няма да накпалням везните нито към алфа нито към бравчо щото не мога да преценя коя е по хубва, но от поддръжката на алфата по ме е страх.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Ми ако се помисли разумно браво знаеш си му къде да погледнеш и къде какво да пипнеш...и не е чак толкова зле,но май няма да ти се занимава с 1 джанти(не че оргиналните са зле) спойлер ако има отзад и е чудо Не че и алфата е зле и при нея ако я пипнеш леко и качествено само погледи ще обираш....Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Единствения недостатък на 145 боксера е че по нова от 10 години не можеш да си намериш. А относно обслужването не е толкова черен дявола и е по евтино и от на Бравото, на туинспарка само едната ролка ти е над 100 лв. Да не говорим за един ред свещи колко е, но като се радваш на шарени фусти ....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар