Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не мога да го измисля и това е Алфа 145 или Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

maiden написа:
    Самият факт, че за смяна на свещи се откача мотора и се накланя ме кара да изпитвам див ужас от това недоразумение на техниката
    Не съм съгласен с това твърдение. По-трудно е, спор няма, но в никакъв случай мотора не се откача или пък накланя. Като визия, определено е по-агресивна и лично на мен повече ми допада от Браво-то.
    Fiat Marea 1.8i 16V
    Fiat Tipo 1.4i 8V
    Fiat Punto 1.6i 8V
    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Rokambol написа:
      maiden написа:
      Самият факт, че за смяна на свещи се откача мотора и се накланя ме кара да изпитвам див ужас от това недоразумение на техниката
      Не съм съгласен с това твърдение. По-трудно е, спор няма, но в никакъв случай мотора не се откача или пък накланя. Като визия, определено е по-агресивна и лично на мен повече ми допада от Браво-то.
      А как става смяната?Мотора е на 2 пръста разстояние от лонжерите от 2те страни.Аз не се сещам за разумен начин за смяна на свещи.Вариант 1:Накланяне на мотораВариант 2:Рязане на гредите с флекс, смяна на свещи и заварка на гредите :D:D:D

Коментар

Малко ерес: помисли за Ситроен Ксара. Особено ако нямаш предубеждения към дизела.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
          ...помисли за Ситроен Ксара..
          Пепел ти на устата!

Коментар

coolboby написа:
            Lane Staley написа:
            Пепел ти на устата!
            ШШт стига с тези френски коли ,а и не мисля да изневерявам има толкова красиви иТалянки Уно,Типо,Браво,Брава за какво ми е да се мятам сега на френско.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Lane Staley написа:
              Малко ерес: помисли за Ситроен Ксара. Особено ако нямаш предубеждения към дизела.
              Успех за тия пари да вземе ксара особено с 2 врати
              Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

westdogg написа:
                Бравото има по-добър дизайн и от вътре и от вън. Особено вътре алфата е мн ръбава и не ме радва.
                Аз пък мисля точно по обратния начин :D Алфата много повече ми харесва от вътре от бравото. За от вън... везните пак малко накланят към алфата.
                >Keep Walking<

Коментар

Tornado написа:
                  coolboby написа:
                  Lane Staley написа:
                  Пепел ти на устата!
                  ШШт стига с тези френски коли ,а и не мисля да изневерявам има толкова красиви иТалянки Уно,Типо,Браво,Брава за какво ми е да се мятам сега на френско.
                  Има красиви италианки, така е, но и французойките не са за подценяване Вярно е, че Ксарата е по-скъпа от Бравото, но ако трябда да класирам 3 модела по красота ( от класа на Браво/а ) то за мен са: 1. Браво; 2. Ксара 3/5 врати старата маска ); 3. Мазда 323Май много оспамих темата. Моля модератора да изтрие поста ако прецени, че не му е мястото тук.
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Аз може би съм малко пристрастен към Алфата ,но и Бравото не е лошо :D Ами ти след като имаш Мареа ,не искаш ли малко разнообразие То таблото си е едно и също ,а и цялата предница :D Така че може да се ориентираш към по-различното ,т.е Алфата :D До колкото разбирам от предни постове си от ВТ ,тук си имаме добър майстор на боксерите ,а и може да дойдеш на някоя сбирка да видиш 1.6 боксер ,само че на 146 145ци-те не са толкова разпространени при нас Инъче червения цвят - Rosso :D
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Коментар

определено сам за бравото не се колебай направо го взимай
                        fiat coupe1,8 16v , fiat 850coupe,beta 2000 16v i beta 1600 16v

Коментар

Алфа хубаво ма що пък боксер ами не нормален мотор, доколкото знам на тоя боксер и за смяна на ремъците се разглабя половината предница, брони радиатори си е**е мамата, виж 1.6 16В ТС е друга работа. Няма да накпалням везните нито към алфа нито към бравчо щото не мога да преценя коя е по хубва, но от поддръжката на алфата по ме е страх.
                          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Ми ако се помисли разумно браво знаеш си му къде да погледнеш и къде какво да пипнеш...и не е чак толкова зле,но май няма да ти се занимава с 1 джанти(не че оргиналните са зле) спойлер ако има отзад и е чудо Не че и алфата е зле и при нея ако я пипнеш леко и качествено само погледи ще обираш....
                            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Lane Staley написа:
                              Аз съм с Браво и мен като дизайн ми харесва повече от 145ата. 146 изглежда страхотно, но двувратката...А Бравчо - е колкото и да е мръсен, като погледна на паркинга единствената по-красива кола от него е... измитото Браво
                              Това си е направо фирмена реклама за ФИАТ!

Коментар

Единствения недостатък на 145 боксера е че по нова от 10 години не можеш да си намериш. А относно обслужването не е толкова черен дявола и е по евтино и от на Бравото, на туинспарка само едната ролка ти е над 100 лв. Да не говорим за един ред свещи колко е, но като се радваш на шарени фусти ....

Коментар

Working...
                                X