Леле много финансисти сме тук бре Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Аз обаче завърших успешно финанси във ВУЗФ миналата седмица Yellow_Flash_Colorz_PDT_11 , да видим дали ще успея да запиша магистратура тази година
Нека всеки който е студент да каже къде и какво учи. Може с някой да сме колеги не само във форума :D Аз съм в НБУ - телекомуникации.
Ооо колега. И аз съм в НБУ - информатика. Как се набих в тази специалност и аз не знам. Имам лекция днес от 14.40, но ще съм там по-рано, ако има някой по това време в НБУ да звънне да се видим в Artes-a. тел. 0887867074 - ЖивкоP.S извинявам се на другите колеги от НБУ, поста го пуснах като видях първото мнение. Така че колеги и колежки не се срамувайте , а звънете за по кафенце някой път.
Нека всеки който е студент да каже къде и какво учи. Може с някой да сме колеги не само в форума :D Аз съм в НБУ - телекомуникаций.
Ооооо!!! Колега И аз съм в НБУ-то само че Администрация и управление. Мислех да пускам такава тема, добре че си ме изпреварил Някой път звънкай нещо кафенце моренце
И аз също уча там :D В пластични изкуства съм
Айдеееееееее........ И колежка сме имали и да не знаем Коя година сте колежке???
Преди няколко месеца завърших "Застраховане и осигуряване" във ВУЗФ - София, а тези дни ще се запиша за магистратура пак там.
ju написа:
Леле много финансисти сме тук бре
И един застраховател за цвят
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
Коментар