Мерси на всички за пожеланията. Дано скоро да се похвалим с нова колица, и дано пак да е Фиат. 90 % ще е купе, само дето сега сме в търсене на идеалната, спрял съм се на доста машини, но се оказа, че трябва първо да ни одобрят за някакво заемче, понеже паричките не стигат, та не бързаме много. Може да помоля скоро някой от София да направи оглед на някое друго купенце от София, иначе може да се разходим, хем ще се видим и ще пообикаляме с някой от вас.Иначе ей го дей звяра.....след основен ремонт е, ама каква емоция е не е истина. Шофьорската врата е увиснала и не може да се отвори така че някой трябва да ми отвори първо задната щото тя затиска предната, иначе не мога да изляза , абе голяма емоция си е. Няма хидравлика, кормилото е само за културисти., да не говорим че има половин оборот празен ход/луфт, нещо скърца постоянно, а и разбрах че нафтата не била хич евтина.... тя си е направо по-скъпа от бензиня. Днес сме пеш, чувствам се супер добре пешачката, хем се разхождаме, хем е приятно, не се налага да паркираме, и постоянно да се псуваме с другите колеги, кой откъде ми идва, на къде отива.....голяма веселба е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Баба Темпра я няма вече
Collapse
X
-
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
phoenix написа:....... Няма хидравлика, кормилото е само за културисти., ........Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Sandeto написа:phoenix написа:....... Няма хидравлика, кормилото е само за културисти., ........СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар