И аз съм на мнение, че можеш да си вземеш кола от всякъде - просто очите и ушите на 6 и стискаш палци. Такова животно като читав джамбазин няма!Моята я взех от горубляне, а продавачите бяха дупничани с дупнишка фирма. Безкрайно доволен съм си от колицата!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Верно ли че в Дупница били най-евтини колите?
Collapse
X
-
AlBundy написа:Който си вкара сам от чужбина по-хубава и по-евтина кола, да ми се обади Особено от Италия.Fiat Marea 130JTD Weekend HLX
Коментар
-
sachma написа:Чувал съм че много от горублянските коли са купувани от Дупница и просто се препродават.Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
kkp написа:Ама приятел от Германия не е като да отидеш сам. Едно приятелче ходи преди месец сам и се върна без кола.Fiat Marea 130JTD Weekend HLX
Коментар
-
Да, това имам предвид. Освен това мафията взима обявите още преди да са публикувани. Забрави да вземеш нещо изгодно. Ако аз ти кажа на какви цени влизат колите тук, ще ти стане леко казано гадничко. Никой не може да бие "италианските" коли по цени и екстри и винаги може да си я стегнеш за по-малко пари отколкото една германска без климатик, но със сервизна книжка. Естествено визирам колите 5+ години.no pain no pain
Коментар
-
AlBundy написа:Ако аз ти кажа на какви цени влизат колите тук, ще ти стане леко казано гадничко.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар