Колеги от доста места чувам че там било най изгодно да се купува кола , дори на горублене били прекупувани от Дупница. Верен ли е този слух и имали от какво да се пази човек ако отиде там за кола?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Верно ли че в Дупница били най-евтини колите?
Collapse
X
-
pugsy написа:то че са прекопувани е ясно,но не са толко евтини и много ги пудрятв драгичево според мен е най-офертаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Dzver написа:Като минеш бензиностанцията на Шел преди Перник, веднага след нея има 1-2 автоборси, там е разклона за Драгичево. Отделен въпрос, че аз кола от всичко що е около Перник не бих си купил.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Не знам, но само мога да ви кажа, че колите в Дупница хем не са евтини, хем са абсолютни кошници...нямам думи просто.Преди 3 седмици ходих надолу и съм отвратително разочарован...== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Re: Верно ли че в Дупница били най-евтини колите?
Slavi_Lancia написа:Колеги от доста места чувам че там било най изгодно да се купува кола , дори на горублене били прекупувани от Дупница. Верен ли е този слух и имали от какво да се пази човек ако отиде там за кола?
Коментар
-
Аз мойта кола оттам я взех и съм си доволна от колицата. Доста колиметри и навъртях за тая една година, в която я имам и единственото нещо, което съм сменяла освен задължителните масла и т.н е гарнитура. А цената и беше с хиляда лева по евтина от тези на Горубляне, а по-запазен вид има. Пък всичко може и до късмет да беше тогава - не знам, но това е мойта история.RIP Притежателка на горда Panda RIP
Bravo 1.2 16V
Коментар
-
Абе тои тука в Пловдив са едни кочини на всичко отгоре и цените са умопомрачителни, знам че и горублене не е добър пазар но ще го навестим профилактично, поне има много коли а и като цени за разлика от тукашните са с доста по ниски цифри. Пък дано имаме късмет. Търсим Пежо 306, Ксара, или Дедра комби, за Фият не мога го навия.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Не съм купувал кола от там, но знам че са пълни болкуци и т.н. когато купувах койта кола имаше едно HGT в Дупница и като се обадих започнаха да ми говорят че нещо правели по нея сега точно не мога да я взема и всякакви глупости. КОЛА ОТ ДУПНИЦА НИКОГА! Най-големите джамбази са там и вкарват всякакви боклуци.>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
А от къде тогава да си купи кола човек който няма възможност да ходи да си я докара от чужбина???? В дупница били скъпи и кошници, на горубляне също, в мобилето също били скъпи, другите пък били карани в бг, а по авто къщите също били скъпи?Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
На братчедката пунтото е от там добро е досега проблеми сериозни нямат карат и сипват...е само 1 братчедката уцели 1 хубава дупка та сменяваха макферсон ама тва не е виновна колата Иначе не знам аз като си търсих моята гледахме там 1 мареа 1.6 елх качвам се карам нещо пукаше слизаме отваряме капака радиатора беше протекъл....Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар