Обикновено като започна да пиша на ръка, вмъквам и по някоя и друга буква на латиница. Много е зле положението ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се справяте с ръкописното писане...
Collapse
X
-
Stilo написа:За да не се срамувам пред детето пускам на принтер всяка бележка или текст, който ни е необходим.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Като студент бях един малък бог на ръкописа... лекции, лекции, лекции... Ама сега с тия компютри... като хвана химикалката се чудя дали е от правилната страна...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Явор Митев
-
kiro_of_the_day написа:Като студент бях един малък бог на ръкописа... лекции, лекции, лекции... Ама сега с тия компютри... като хвана химикалката се чудя дали е от правилната страна...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Nino написа:К’во се плашите ве, ключарят организира курсове по писане всяка сряда и петък в офиса му! Заплащането е минимално... :FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Само няма ми се оправдавате всички - PC-та, PALM-ове, GSM-и дрън дрън - и аз по цял ден бъхтя по клавиатурата ама е срамно да не мога да пиша на ръка бе хора. Естествено грозничко, но................ бързо и вярно Колко според вас е нужно да се напише една бележка на WORD и да се разпечата и колко една на цветно листче и да лепнете на хладилника.Няма сега като отивам в комшията да играя карти, или да отида на мач да пиша на жената бележки - все едно съм изрязал статия от вестника . Дайте малко романтика - не се роботизирайте. :DPunto SX 1.1 55
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар