Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се справяте с ръкописното писане...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Обикновено като започна да пиша на ръка, вмъквам и по някоя и друга буква на латиница. Много е зле положението ...
    Fiat Brava 1.2 SX '99 (182B2.000)
    http://fiat.comnet.bg/

Коментар

Stilo написа:
      За да не се срамувам пред детето пускам на принтер всяка бележка или текст, който ни е необходим.
      И ти ли Бруте :D На работа всички бележки към колегите ги минавам през принтера. Бележки на жената не оставям, защото предпочитам да и се обадя по телефона. Когато все пак се наложи да пиша нещо го правя на десктоп-а...
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Абе като гледам и това дето пишем във форума май, че не само писането на ръка е тревожно , но и при писането на компа нещо ни куца .И тук ядем букви и пишем шашкании.
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

хехее мани не питай добре че не ми се налага често бъркам яко латиници само дето емотиконки не слагам вътре....
          Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
          Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
          Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Аз не пиша лекции, но когато ми се наложи се справям прилично.
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Колеги, сядайте си на д***тата и се хващайте за химикалките. Вечер по едно съчинение ръкописно какво сте правили през деня и до 4 дни и правописа даже ще си припомните!!!!

Коментар

С оглед масовата не-"грамотност", която се шири във форума на всяка сбирка да провеждаме по една групова диктовка. Без клавиатури разбира се!

Коментар

Става, ама кой ще проверява?

Коментар

Като студент бях един малък бог на ръкописа... лекции, лекции, лекции... Ама сега с тия компютри... като хвана химикалката се чудя дали е от правилната страна...
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

...няма да е Киро....

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        Като студент бях един малък бог на ръкописа... лекции, лекции, лекции... Ама сега с тия компютри... като хвана химикалката се чудя дали е от правилната страна...
                        Аз пък, Кире бях бог на ксерокса...Цялоъо си студентсво го изкарах с една тетрадка от 100листа А4 формат.Ама иначе редовно си пиша на ръка и не съм забравил Само ръката ми се изморява доста бързо. За краснипис не говорим - никога не е имало таквоз животно при мен. С най-дориа ми приятел, с който седяхме на един чин в гимазията пишехме толкова еднакво грозно че нееднократно сме си разменяли тетрадките без да разберем Усещахме се че има неща дето не сме ги писали... А книги в електронен вариант избягвам да чета - много ми се замайва главата и после сякаш ходя в паници 1-2 часа.
                        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Да бе, това да пишеш ръкописни букви на PDA-то е много гадно. И аз включвам виртуалната клавиатура за по-лесно
                          no pain no pain

Коментар

Nino написа:
                            К’во се плашите ве, ключарят организира курсове по писане всяка сряда и петък в офиса му! Заплащането е минимално... :
                            А защо не вземем и един чук и едно длето и да почнем да млатим по камъните? В интерес на истината и аз бъркам кирилицата с латиница, но за правописа все още мисля че го помня.
                            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Само няма ми се оправдавате всички - PC-та, PALM-ове, GSM-и дрън дрън - и аз по цял ден бъхтя по клавиатурата ама е срамно да не мога да пиша на ръка бе хора. Естествено грозничко, но................ бързо и вярно Колко според вас е нужно да се напише една бележка на WORD и да се разпечата и колко една на цветно листче и да лепнете на хладилника.Няма сега като отивам в комшията да играя карти, или да отида на мач да пиша на жената бележки - все едно съм изрязал статия от вестника . Дайте малко романтика - не се роботизирайте. :D
                              Punto SX 1.1 55

Коментар

Аз не пиша на ръка от много години и вече дори съм забравил с коя ръка пишех. За подпис съм си направил специален печат, че много излагация като не мога да реша с коя ръка да подпиша нещо.
                                Lancia Y, 1.2, 60

Коментар

Working...
                                X