Колеги,имам голямото желание да си тапицирам волана, но не знам нито къде, нито колко би ми струвало това.Идеи?Опит?Препотъки?Благодаря много предварително!
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Наскоро един приятел си тапицира неговия, взеха му ако не се лъжа 60~70 лв. но наистина беше перфектно направен. Друг приятел беше ходил в София ... също перфектно му го бяха направили но идея си нямам в коя фирма е бил и колко е платил.
Гледам,че на баницата почна да се протрива воланчто и намерих едно калъфче за 15лв и се заиграх днес.Не е като професионално претапициране ама за служебна кола е екстра
тези в Х. Димитър, които blagun каза са добри зад махазин Европа в блока отдолу! аз там съм си правил скоростния лост!
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар