Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тапициране на волан

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тапициране на волан

Колеги,имам голямото желание да си тапицирам волана, но не знам нито къде, нито колко би ми струвало това.Идеи?Опит?Препотъки?Благодаря много предварително!
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Ми в магазин за авточасти питай.Ни искаш готов калъф ли да купиш или да ти го тапицират с кожа ръчно?

Коментар

Наскоро един приятел си тапицира неговия, взеха му ако не се лъжа 60~70 лв. но наистина беше перфектно направен. Друг приятел беше ходил в София ... също перфектно му го бяха направили но идея си нямам в коя фирма е бил и колко е платил.
      Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

Има разни часници-тапицерски услуги и там може също да се провери!По разни обяви все ще намериш нещо! :P

Коментар

70 лв., в кв.Хаджи Димитър до магазин Европа
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

http://www.avtotapicer.com/http://av...or.hit.bg/Не съм ходил при тях, просто ти давам линкове. Дано ти помогнат. От снимките изглежда че добре работят.
            FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Гледам,че на баницата почна да се протрива воланчто и намерих едно калъфче за 15лв и се заиграх днес.Не е като професионално претапициране ама за служебна кола е екстра
              И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

И аз щях да пускам такава тема, защото днес ми се скъса кожата на волана.

Коментар

тези в Х. Димитър, които blagun каза са добри зад махазин Европа в блока отдолу! аз там съм си правил скоростния лост!
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                  Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                  X