Удостоверение или декларация? Че това са две коренно различни неща. Може ли да издържи в съда обвинение в деклариране на несъществуващ катализатор, при положение, че не си компетентен и цитираш продавача какво ти е казал?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спешно питане за обявяване в данъчното на кола
Collapse
X
-
AlBundy написа:20 лв. ми взеха на мен глоба. Плаща се веднага на место. Данъка когато искаш.
Коментар
-
Документа за катализатора ми го издадоха във фирма, която има право да издава такива документи СЛЕД КАТО КОЛАТА МИНА ПРЕЗ ГАЗАНАЛИЗАТОР и се видя, че наистина покрива ЕВРО 2 стандарта от талона. Катализатора си е на мястото не е махан.Декларация се попълва в данъчното за да си регистрираш колата на твое име и съответно вече да се води, че имаш движимо имущество, за което дължиш данък. Документа за катализатора няма нищо общо с въпросната декларация. Той си е от фирмата, което е направила прегледа с газанализатор.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Имам въпрос към някой по вещ.. Ако купя колата и въобще не ходя да я регистрирам в ДАНЪЧНОТО, могат ли да ми начислят данъци? Защото все пак колата е на прехвърлена на мое име. Знам, че е проблем после с продаването защото искат платен данък, но ако все пак мисля да не я продавам или намера друг начин.. ако не се вясна въобще в данъчното да я регистрирам как стои въпроса?
Коментар
-
Disturbed написа:Имам въпрос към някой по вещ.. Ако купя колата и въобще не ходя да я регистрирам в ДАНЪЧНОТО, могат ли да ми начислят данъци? Защото все пак колата е на прехвърлена на мое име. Знам, че е проблем после с продаването защото искат платен данък, но ако все пак мисля да не я продавам или намера друг начин.. ако не се вясна въобще в данъчното да я регистрирам как стои въпроса?
Коментар
-
Punto 1.4T написа:Могат да те хванат за .... Аз 20 коли съм сменил за 7-8 години и нито една не е декларирана в общината,при 80% от нотариусите си минаваш без проблеми когато продаваш колата Засега никои неможе да те пипне,защото няма кореспонденция между КАТ и общината.Взимаи,караи и не се занимаваи да ходиш да се набутваш при тея мизерници,ако някога(в което не вярвам) те потърсят за нещо ще си платиш 40лв глоба и те така :DВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Punto 1.4T написа:Почна се...Ти имаш ли представа къде отиват тези пари?Защо да плащам като не получавам нищо,защо да плащам данък след като има винетка и съм си купил годишна?Недей да ми четеш морал просто за да напишеш нещоВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Точно тъй, карайте без да плащате данъци (че даже се и гордеете), после що тъй, що иначе... що влязах в дупка. Хем искате за децата ви да има достатъчно места в детските гради, ама те не е строят с въздух. Искате по-добра инфраструктура, ама и това не става с въздух. Аман от тарикатчета навсякъдеEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар