Здравейте , дано има някой в час по въпроса , защото вече няколко човека не можем да стигнем до истината
Интересува ме
взимам си Фиат Купе , отивам да речем в "Булинс" , правя си пълно каско 1-ви въпрос
при положение , че съм взел колата за 8000лв. и тя е 97г. - на каква стойност ще ми е застраховката и колко ще ми е годишната вноска
2-ри въпрос
тъйкато колата е с дизайн "Пининфарина" (ламарините и интериора...но в случая става дума за ламарините) , как ще стоят нещата при един евентуален удар или едно леко охлузване или огъване на ламарините
Гадното е , че колата е с цели детайли - капак свързан с предните калници , задни калници сврзани с тавана (имам предвид , че ако се смачка калник...сигурно трябва да се сменя и тавана
) Та интересува ме в този случай , застрахователите какво ще направят , какви пари ще ми дадат за оправянето
Дали ще се има предвид още при самото застраховане , че колата е "дизайнерска" и това ще се отрази ли на самата застраховка , защото все пак си е сериен автомобил , а не уникат
И тук , към собсвениците на Фиат Купе и към тези , които имат наблюдения над колата
кажете си мнението , заслужава ли да се купува такава и не е ли прекалено авантюристично начинание , защото на мен ми се струва леко такова
Двигателя , доколкото разбрах е същия , който слагат на останалите Фиати и предполагам поне с него няма да имам толкова проблеми
Мерси за информацията

Коментар