johnfound написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мила родна картинка - за новата магистрала...
Collapse
X
-
И пак се вижда обърнатия знак за пресичане на път с предимство :D . А тези с катастрофите, не че ги оправдавам, че карат бързо и са разсеяни, но с подходящ адвокат да пробват да се възмездят. Не бива да има такива безобразия и такова претупване на нещата.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
От последните снимки мога да разбера че журналистите са били прави - един знак с ограничение от 40 нм/ч на 50 метра преди завоя. Другите просто отсъстват на снимките. А после ясно се вижда оня за ограничение 80, че се намира ЗАД табелата за кръговото. Значи са поставени след това, както е бил преместен и грешния триъгълник за път без предимство, който е минал в средата между мантинелите. Работата с подмяната и разместването на новите знаци се е разиграла за 1 час, така че много е вероятно мнозина от вас да са минали след промяната.Защо не съм адвокат в случая. Ама в Америка. Концесионерите ще фалират още преди са прибрали каквито и да било пари от магистралната такса.
Коментар
-
В сряда вечерта минах от там - вече е като дискотека - сташно мног знаци в последните 300-400 метра и лампи, жълти тип бягащи светлини има отгоре на знаците. Те това ако не го видиш вече или си сляп или не искаш да спазваш правилата. Съжалявам че бях с гости на фирмата и не ми беше удобно да снимам. Иначе новия участък на мен мног ми хареса - широко, добър асфалт, добра маркировка и по целия участък - пълно е със знаци.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:В сряда вечерта минах от там - вече е като дискотека - сташно мног знаци в последните 300-400 метра и лампи, жълти тип бягащи светлини има отгоре на знаците. Те това ако не го видиш вече или си сляп или не искаш да спазваш правилата. Съжалявам че бях с гости на фирмата и не ми беше удобно да снимам. Иначе новия участък на мен мног ми хареса - широко, добър асфалт, добра маркировка и по целия участък - пълно е със знаци.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
vital написа:Явно петък, защото репортажа беше излъчен петък вечерта.П.П Попаднах на други снимки. Участъка май е същия като на горните снимки...Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
johnfound написа:vital написа:Явно петък, защото репортажа беше излъчен петък вечерта.П.П Попаднах на други снимки. Участъка май е същия като на горните снимки...
Коментар
-
Когато имаш табела "Край на магистрален път" се очаква да се сетиш, че автоматично влиза в сила ограничението 90 км/чИма и друго нещо, убеден съм че част от пострадалите колеги, са знаели че това е нова отсечка и въобще не са се съобразили че минават за първи път от там!FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
FIAT Stilo 1.2 16V LPG
Коментар
-
Явор Митев
.....а аз определено смятам, че снимката на Кuku слага край на спора...толкоз е видна липсата на знаци, да не говорим пък, че тия видните са на метри преди "каруците".....какво да коментираме просто...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар