Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мила родна картинка - за новата магистрала...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не съм минавал от там още, но дори да е имало знаци колко са били и какви са били?Защо ли имам спомен, че знак за намаляване на скоростта може да намали скоростта максимално с 40 км спрямо предната скорост? С две думи - от 90 за да свалят скоростта на 40 трябва да има и междинен знак на 60 примерно. В противен случай знака е незаконен. Лошото е, че не съм много сигурен и мисля да се поровя в закона за да видя как точно беше.
    Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

Тук в темата се изпокарахте от незнание на правилника, какво остава на истинското кръгово! Знаци имаше достатъчно на откриването. Има снимки в нета много. После сложиха допълнително знаци. Катастрофите не спряха. И очила да раздават и полицейска кола да сложат - все тая.Кръговото движение е най-великия регулировчик в света. Няма по-добър начин за избягване на задръстванията и катастрофите. Най-лошото е пълната девалвация на правилника на места като Бургас, София, Пловдив и др. градове, където са измислени други правила за движение в кръгово, че и светофари има наслагани. Е това е простотия, не магистралата, която свършва в кръговото. След магистралата всички други пътища са равнопоставени. Те не пресичат магистралата!
      no pain no pain

Коментар

Ние минахме от там вечерта в петък на фарове, знаци наистина има и за край на магистрала и за скороста и за край на пътя с предимство, има и огромен син знак с ориентация на посоката на движение през кръговото, трябва да си сляп за да не го видиш. Но ако наистина караш с над 120 и си малко разсеян точно там , не ти мърда изхвърчането. Просто за момента е трябвало знаци толкова много колкото слагат когато магистралата минава в еднопосочно. Така че никои не им е виновен на "безсмъртните" дето карат като луди и си мислят че знаците са просто аксесоари към пътя.
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

абре и за кръговото ще сме майстори...нали си карам през кръговото на надежда се се намери някой да реши че ще е по бърз от мен като съм в него и ще мине пред мен...последния път 1 с една 7-ца реши че е така и то добре че беше той че наистина се изтреля а се разминахме на см като и спирачка натиснах...
          Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
          Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
          Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Явно знаците са си били там ... просто никой не ги е спазвал.Сега като прорежат платното и го набраздят всички ще намаляват.Щото българина не пази живота си, а колата ...

Коментар

ilkor написа:
              Явно знаците са си били там ... просто никой не ги е спазвал.Сега като прорежат платното и го набраздят всички ще намаляват.Щото българина не пази живота си, а колата ...
              Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
              Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

1115 написа:
                На отиване за италфеста минах от там (към 9ч вечерта в петък) и както карах с 180км си видях знаците и си минах без проблем. Просто тия катастрофиралите са се заблеяли ......
                Колега , моите извинения , но да караш вечерта по тъмно със 180 км при РАЗРЕШЕНА по правилник скорост 130км си е пълно безрасъдство.Видя се по светло колко кълбета станаха хем и с по малка скорост , а по тъмно да се кара с такава скорост.... нищо лично ,но последствията са големи .
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Kuku написа:
                  ...А глупавите новинари от НОВА, защо НЕ показаха отсечката преди кръговото, да видим, дали няма знаци?!
                  Защото се търси евтина сензация и защото откакто колегите им то bTV подслушаха министрите ще умрат от яд...
                  ::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
                  ::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
                  ::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::

Коментар

И каква стана тя ??? Оказа се ,че пътя е идеален имало е и знаци и пак няколко катастрофи !!! Значи лъсва голата истина, че самите водачи са виновни за всичко / което си е самата истина/.Много често се пише ,че вината за многото катастрофи е била в лошите пътища , но ако се проследят къде стават то сума катастрофи стават и на хубави пътища .Направете си сами извода .
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

за тези които не знаят ето 2 снимки от тогава (от тогава до сега нещата може и да са се променили, не знам)
                      Audi 1.8S златен талон

Коментар

Това от деня на катастрофите ли е?

Коментар

http://news.ibox.bg/news/id_233490657Снимки от откриването: http://www.chambersz.com/index.php/c...891/136/Сам прецени
                          no pain no pain

Коментар

Най-лошото е пълната девалвация на правилника на места като Бургас, София, Пловдив и др. градове, където са измислени други правила за движение в кръгово, че и светофари има наслагани. Е това е простотия, не магистралата, която свършва в кръговото.
                            Бънди, не така.... в Бургас кръговото пред х-л Мираж му сложиха светофар, щото ако идваш от София и си тръгнал към Созопол примерно на 02.08. в 8.30 ч. сутринта и ако този който е в кръговото е с предимство - колоната от чакащи ще е до Айтос.... затова с предимство е този който идва от София, а не този в кръговото... а светофара го сложиха, защото... абе да те опъна аз лятото в автобус 12 а - тип Икарус-хармоника да чакаш да минеш през кръговото 15-20 минути и от никъде да не полъхва ветрец....
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Bundy, втория линк е от откриването на предишната отсечка до с.Свобода Иначе първия е показателен за абсолютно всичката некадърност на българските шофьори

Коментар

На мен ми казаха колегите, че имало неравности по новия участък, вярно ли е? Има ли някой запознат?

Коментар

Working...
                                X