Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мила родна картинка - за новата магистрала...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мила родна картинка - за новата магистрала...

Чудех се къде да я пльосна темата, в "Хрониките..." или тук, накрая реших че е за тук, тъй като май въпроса е за обсъждане...Мила родна шибана картинка, забележете цитата от ДИР-а и кажете, кога ще излезем от тая кофа с лайна, дето висим вече толкова години и защо някак си колкото и амбициозни да сме, нищо не вършим като хората...Четете и се дивете:[color=darkblue:561826a276]Само часове след тържествата по откриване на новата отсечка от автомагистрала ,,Тракия

...ето го и репортажа по НТ...докато го правят, още една кола излита...http://vbox7.com/play:6b2c7a62

Коментар

Тази нощ минах от там, много, ама много тъпо направено. И по-точно, липсата на знаци. Внимавайте.
      Fiat Marea 1.8i 16V
      Fiat Tipo 1.4i 8V
      Fiat Punto 1.6i 8V
      www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Авео написа:
        ...ето го и репортажа по НТ...докато го правят, още една кола излита...http://vbox7.com/play:6b2c7a62
        Егаси carmageddon-а Какво ли се чудя, може да е банално то това си е една типично свършена работа "по български".Ще има само едно "Упс!" и отговорност на никого няма да се потърси.Жалка, жалка картинка сме...
        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Добре поне, че има репортаж и да са го видяли тия, които обикновено карат с 200+км/ч.

Коментар

Та колегите дето бяхте на Италфест-а и сте минали от там бихте ли казали има ли знаци да казват че магистралата свършва ограничение,всичко както е по закон за да не са станали тия 7 с края на клипчето катастрофи за 1 ден... ЧЕ и магистрала с каруци...и от толкова катастрофи аз КАТ не видях да са дошли и да вземат мерки. Според мен всичките трябва с адвокат и да съдят там които трябва пътното ли държавата ли ако не са си свършили работата.
            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

магистрала

и аз минах 2 пъти вярно знаци има но накрая нали като карат с 150 200 и няма спиране имаше сутринта катастрофа Фиат -Пежои и още една пръснати на различни места някакси пътя направен снаклон на вътре
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Нямам думи просто.Същото щеше да ми се случи на връщане от Гърция и на мен - никакъв знак или мантинела, или каквото и да е, че има остър завой, зад който - пропаст...Но това трябва да го пуснат на другаря премиер, дето иначе се бие в гърдите как откриват магистрали. Да идат първо да видят как са маркирани и сигнализирани магистралите в съседните ни държави...

Коментар

Това е пълна глупост! Има поне 3 знака за край на магистралата! Отделно има и знаци за намаляне на скорост-а като последния е за ограничение 40км/ч!Според мен вината не е "тъпото" кръгово, а неспазването на ограниченията...
                  Lancia Lybra 2,4JTD '03
                  Фиат Браво 1.9TD75 '97
                  Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                  Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

И аз минах вчера от там.Много е кофти наистина. Знак за край на магистралата не видях, само знак за ограничение на скороста(май беше 40).Излизаш си значи от магистралата и хоп пресичаш път с предмство.Бахти простотията!!! Добре ,че един човек спря да ни пусне ,че иначе ставаше кофти. Доста необмислено, дано го оправят скоро,че да няма пострадали.Вечер не знам как се оправят там хората.
                    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                      И аз минах вчера от там.Много е кофти наистина. Знак за край на магистралата не видях, само знак за ограничение на скороста(май беше 40).Излизаш си значи от магистралата и хоп пресичаш път с предмство.Бахти простотията!!! Добре ,че един човек спря да ни пусне ,че иначе ставаше кофти. Доста необмислено, дано го оправят скоро,че да няма пострадали.Вечер не знам как се оправят там хората.
                      Явно в България никой не гледа за знаци. Още на повече от километър преди въпросното кръгово има знак "Край на автомагистрала"(правоъгълен зелен знак със задраскана бяла магистрала, което значи най-много 90 км/ч), ама никой не го спазва. На около 50 м преди кръговото има знак за кръгово, и ако не караш с над 180 имаш време да намалиш достатъчно. Карах със 160, след знака "край на магистралата" просто си отместих крака от газта и при кръговото скоростта ми беше около 70 км/ч. Това е. Просто трябва да се гледа за знаци.Ако се кара с 90 км/ч, колкото е ограничението, знакът е съвсем навреме. Просто никой не спазва тези значи и кръговото малко ги изненадва.
                      Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

Май някъде по Европа съм виждал по няколко знака, поставяни през стотина метра предупреждаващи за свършек на магистралната отсечка. Но къде ли беше - сигурно преди Стара Загора ще да е било

Коментар

Stilo написа:
                          Май някъде по Европа съм виждал по няколко знака, поставяни през стотина метра предупреждаващи за свършек на магистралната отсечка. Но къде ли беше - сигурно преди Стара Загора ще да е било
                          Така е, знаци има, ама българина е свикнал да си мисли, че са сложени от некой идиот, а той е пич и не трябва да ги спазва.Какво ви става бе хора, само аз ли ги видях всичките тия знаци?Още на почти километър е първия знак "край на магистрала", после е дублиран и на около 300 метра от кръговото. След това има и последователни знаци за ограничения 90, 60 и т.н. и едва тогава е кръговото.Тая "майка" с пежото просто не ги е спазила и се е опитала да мине през кръговото със 130 или даже повече.Дано и вземат книжката, щото следващия път ще пребие невинното си дете.

Коментар

Гледайте новините после говорете! Знаците са сложени на следвашия ден след седемте катастрофи и казаха че са поръчани още!
                            >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

zarcov написа:
                              Гледайте новините после говорете! Знаците са сложени на следвашия ден след седемте катастрофи и казаха че са поръчани още!
                              Катастрофите станаха вчера слебодед, аз видях обърнатото Пежо на тъпата п**ка с детенцето в канавката в 18 часа вчера. Точно го товареха на репатрака.А вчера сутринта минах оттам около 10 ччаса сутринта на път за Италфеста и знаците си бяха там.

Коментар

Working...
                              X