Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мила родна картинка - за новата магистрала...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

johnfound написа:
    Immortal написа:
    Ай да гледаме снимката.
    Ай да не я гледаме. Аз лично вярвам повече на колегите, които казват, че са минавали от там и знаците са си били правилно поставени и в разумно количество, преди катастрофите и репортажа по НОВА.
    Аз нищо не казвам дали са били там или не. Аз казвам, че тези които ги има, са поставени НЕКОМПЕТЕНТНО и неправилно. А разумното количество знаци е това, което не допуска ставането на 7 ПТП-та за 1 час.

Коментар

Пак ще попитам, кога точно са станали катастрофите, в петък през деня или в събота през деня?!

Коментар

Явно петък, защото репортажа беше излъчен петък вечерта.П.П Попаднах на други снимки. Участъка май е същия като на горните снимки...

Коментар

И пак се вижда обърнатия знак за пресичане на път с предимство :D . А тези с катастрофите, не че ги оправдавам, че карат бързо и са разсеяни, но с подходящ адвокат да пробват да се възмездят. Не бива да има такива безобразия и такова претупване на нещата.
          Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

От последните снимки мога да разбера че журналистите са били прави - един знак с ограничение от 40 нм/ч на 50 метра преди завоя. Другите просто отсъстват на снимките. А после ясно се вижда оня за ограничение 80, че се намира ЗАД табелата за кръговото. Значи са поставени след това, както е бил преместен и грешния триъгълник за път без предимство, който е минал в средата между мантинелите. Работата с подмяната и разместването на новите знаци се е разиграла за 1 час, така че много е вероятно мнозина от вас да са минали след промяната.Защо не съм адвокат в случая. Ама в Америка. Концесионерите ще фалират още преди са прибрали каквито и да било пари от магистралната такса.

Коментар

В сряда вечерта минах от там - вече е като дискотека - сташно мног знаци в последните 300-400 метра и лампи, жълти тип бягащи светлини има отгоре на знаците. Те това ако не го видиш вече или си сляп или не искаш да спазваш правилата. Съжалявам че бях с гости на фирмата и не ми беше удобно да снимам. Иначе новия участък на мен мног ми хареса - широко, добър асфалт, добра маркировка и по целия участък - пълно е със знаци.
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                В сряда вечерта минах от там - вече е като дискотека - сташно мног знаци в последните 300-400 метра и лампи, жълти тип бягащи светлини има отгоре на знаците. Те това ако не го видиш вече или си сляп или не искаш да спазваш правилата. Съжалявам че бях с гости на фирмата и не ми беше удобно да снимам. Иначе новия участък на мен мног ми хареса - широко, добър асфалт, добра маркировка и по целия участък - пълно е със знаци.
                За съжаление в територията наречена България, в 99% от случаите се търси решение на проблема след като каруцата вече се е преобърнала... Тогава винаги се намират суперексперти, които да кажат кое, как и по какъв начин е трябвало да се направи даденото нещо. Въпроса е защо това никога не се прави тогава когато трябва и от този който трябва, а от хора, на които това не им е работата, или ако им е това - те нямат ценза, образованието, уменията и т.н. да я вършат...
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

vital написа:
                  Явно петък, защото репортажа беше излъчен петък вечерта.П.П Попаднах на други снимки. Участъка май е същия като на горните снимки...
                  Ако ще правим разследване, трябва да отбележа, че този участък всъщност не е интересен. Интересен е участъка назад поне на разстояние 500..1000м - там какви знаци е имало. Едва ли това са първите знаци за край на магистралата, защото скоростта при знака за кръгово вече трябва да е ограничена примерно на 80 или 90км/ч от знак за край на магистралата и знак за ограничение на скоростта.На горните снимки всъщност се виждат последните 100м от пътя, където движението се премества в една лента и скоростта се сваля до 40км/ч. Белият знак, всъщност според мене не е знак за пресичане на път с предимство, а е недовършен знак "Внимание кръгово движение." - просто не са залепили средата (което си е пропуск, но не толкова важен, според мене). Жалко, че не се чете разстоянието, но според мене е поне 500м.
                  Fiat Ritmo 105TC
                  1600cc 105к.с.

Коментар

И аз това имам предвид, може да има и още някакви знаци, преди мястото от къде е снимано

Коментар

Между другото, лично аз не харесвам знаци от типа "Немска магистрала.", където от натрупване на всякакви табели, знаци и надписи изобщо не може да се ориентира човек. Дано и в България да не стане така, че е много гадно.
                      Fiat Ritmo 105TC
                      1600cc 105к.с.

Коментар

johnfound написа:
                        vital написа:
                        Ако ще правим разследване, трябва да отбележа, че този участък всъщност не е интересен. Интересен е участъка назад поне на разстояние 500..1000м - там какви знаци е имало...
                        Абсолютно си прав. Ето снимка преди това. Късно я забелязах. Има знак, че магистралата свършва след 500м до колкото виждам.

Коментар

Аз нали това казвам. Че знак "Край на автомагистралата след 500 метра" е поставен всъщност на 100 м от края на магистралата...

Коментар

Мисля, че тази снимка може да сложи точка в спора
                            Прикачени файлове

Коментар

Когато имаш табела "Край на магистрален път" се очаква да се сетиш, че автоматично влиза в сила ограничението 90 км/чИма и друго нещо, убеден съм че част от пострадалите колеги, са знаели че това е нова отсечка и въобще не са се съобразили че минават за първи път от там!
                              FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
                              FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
                              FIAT Stilo 1.2 16V LPG

Коментар

.....а аз определено смятам, че снимката на Кuku слага край на спора...толкоз е видна липсата на знаци, да не говорим пък, че тия видните са на метри преди "каруците".....какво да коментираме просто...

Коментар

Working...
                                X