Чудех се къде да я пльосна темата, в "Хрониките..." или тук, накрая реших че е за тук, тъй като май въпроса е за обсъждане...Мила родна шибана картинка, забележете цитата от ДИР-а и кажете, кога ще излезем от тая кофа с лайна, дето висим вече толкова години и защо някак си колкото и амбициозни да сме, нищо не вършим като хората...Четете и се дивете:[color=darkblue:561826a276]Само часове след тържествата по откриване на новата отсечка от автомагистрала ,,Тракия
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мила родна картинка - за новата магистрала...
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Явор Митев
...ето го и репортажа по НТ...докато го правят, още една кола излита...http://vbox7.com/play:6b2c7a62
-
Авео написа:...ето го и репортажа по НТ...докато го правят, още една кола излита...http://vbox7.com/play:6b2c7a62I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Та колегите дето бяхте на Италфест-а и сте минали от там бихте ли казали има ли знаци да казват че магистралата свършва ограничение,всичко както е по закон за да не са станали тия 7 с края на клипчето катастрофи за 1 ден... ЧЕ и магистрала с каруци...и от толкова катастрофи аз КАТ не видях да са дошли и да вземат мерки. Според мен всичките трябва с адвокат и да съдят там които трябва пътното ли държавата ли ако не са си свършили работата.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Нямам думи просто.Същото щеше да ми се случи на връщане от Гърция и на мен - никакъв знак или мантинела, или каквото и да е, че има остър завой, зад който - пропаст...Но това трябва да го пуснат на другаря премиер, дето иначе се бие в гърдите как откриват магистрали. Да идат първо да видят как са маркирани и сигнализирани магистралите в съседните ни държави...
Коментар
-
Това е пълна глупост! Има поне 3 знака за край на магистралата! Отделно има и знаци за намаляне на скорост-а като последния е за ограничение 40км/ч!Според мен вината не е "тъпото" кръгово, а неспазването на ограниченията...Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
И аз минах вчера от там.Много е кофти наистина. Знак за край на магистралата не видях, само знак за ограничение на скороста(май беше 40).Излизаш си значи от магистралата и хоп пресичаш път с предмство.Бахти простотията!!! Добре ,че един човек спря да ни пусне ,че иначе ставаше кофти. Доста необмислено, дано го оправят скоро,че да няма пострадали.Вечер не знам как се оправят там хората.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:И аз минах вчера от там.Много е кофти наистина. Знак за край на магистралата не видях, само знак за ограничение на скороста(май беше 40).Излизаш си значи от магистралата и хоп пресичаш път с предмство.Бахти простотията!!! Добре ,че един човек спря да ни пусне ,че иначе ставаше кофти. Доста необмислено, дано го оправят скоро,че да няма пострадали.Вечер не знам как се оправят там хората.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
Stilo написа:Май някъде по Европа съм виждал по няколко знака, поставяни през стотина метра предупреждаващи за свършек на магистралната отсечка. Но къде ли беше - сигурно преди Стара Загора ще да е билоJeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Коментар
-
zarcov написа:Гледайте новините после говорете! Знаците са сложени на следвашия ден след седемте катастрофи и казаха че са поръчани още!Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар