А има ли някой който е с лупи на фаровете да е пробвал ксенон.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моето браво е с нови очички
Collapse
X
-
BEX---GT написа:на лупи седат уникално, вчера се возих в една астра бертоне, на един френд, супер ще ти стоят на мареата, ТорнадоFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Зависи кои с каква цел ги слага, ако слагаш за да си светиш по добре и да виждаш всичко по пътя от 5000К по хубаво няма, 6000К също е добър вариант в него вече синия цвят се усеща и в фара и на пътя, от там на горе обаче всичко е въпрос на вкус и гъзария, но не и на светене. Това е доказано с професионална измервателна фотографска техника от колегата Пинко дори го имаше и някъде из форумите на Алфа кои цвят колко лукса светлина отделя.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Между другото един приятел намира Комплекта Ксенон за 240лв. цялата гама с цветове, като най-подходящ, според мен е 6000К, монтажът е лесен! За една седмица монтирахме на 3 коли на приятели и е много готино, има невероятна разлика между него и обикновените крушки Ако някой иска да ми каже, даже се нагърбям със задачата да го монтирам Аз, но само за колеги от форумаBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар