xenon H1 10000K
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моето браво е с нови очички
Collapse
X
-
nice!!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Кърти миФки и вади плочки Кефи се сега, защото после свикваш и не прави впечатление Има един пич в Ланча форума, Мечо Кух маи му беше ник-а - той предлагаше системи на добри цени.В Мерцедес форума също имаше обява за комплекти.Ето, ЦЪК!Като цяло, приблизително 300лв.Това за жълтите китове, Philips и Hella са си около хилядарката.Цвета няма голяма връзка със силата на светене.Аз лично не съм привърженик на този спектър какъвто е на колегата, защото ефективността му намалява рязко при мъгла.Просто синята светлина се разсейва от водните капки. Това в сравнение с "белия" ксенон - 4 - 5к Келвина.Точно това е и спектъра, който се доближава максимално до слънчевата светлина.То не случайно реномираните производители нямат крушки, светещи в спектъра над 6к Също както и не е случайно, че фаровете за мъгла са жълтиI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
spark написа:Какви пари излезе цялата работа? И примерно 6000К по-зле ли светят от 10000К?А от нета някъде да се поръча, че в Бургас не знам от къде
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар