Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моето браво е с нови очички

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моето браво е с нови очички

xenon H1 10000K
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1.9 TD100

more...
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

nice!!!
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Ксенона си е ксенон

Коментар

Какви пари излезе цялата работа? И примерно 6000К по-зле ли светят от 10000К?А от нета някъде да се поръча, че в Бургас не знам от къде
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Колега таяя видия по средата на номера много загрозява, иначе хубавата кола

Коментар

Брей, да караш на дистанция от автомобила пред теб - да не стопиш на някой задния номер! :D
              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

много добре ... браво ... на Пунтото сложихте ли му xenon
                Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

Filcov написа:
                  много добре ... браво ... на Пунтото сложихте ли му xenon
                  Не аз погрешка пуснах темата от акаунта на брат ми. Още не е събрал парички
                  Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Много добре изглежда така! Цветът на колата+цветът на ксенона= За тъмно син металик някакви предложения...

Коментар

Абе, Анатолий, ти нови фарове ли си сложил или си изчистил старите, че гледам, че много лъщят, а моите са едни мизерни, въпреки че и аз съм почти решил да слагам ксенон, само да се финансирам пп много добре изглежда, честито
                      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                      e30 forever!

Коментар

супер стои :D ще се замисля и аз да слагам само каже колко излиза удоволствието
                        Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Ако някой иска ксенон да ми прати лс може да му уредим намаление...
                          Punto HGT - total
                          Punto 1.2 16v Sporting - total
                          Punto 1.2 - alive
                          Toyota celica t23

Коментар

Кърти миФки и вади плочки Кефи се сега, защото после свикваш и не прави впечатление Има един пич в Ланча форума, Мечо Кух маи му беше ник-а - той предлагаше системи на добри цени.В Мерцедес форума също имаше обява за комплекти.Ето, ЦЪК!Като цяло, приблизително 300лв.Това за жълтите китове, Philips и Hella са си около хилядарката.Цвета няма голяма връзка със силата на светене.Аз лично не съм привърженик на този спектър какъвто е на колегата, защото ефективността му намалява рязко при мъгла.Просто синята светлина се разсейва от водните капки. Това в сравнение с "белия" ксенон - 4 - 5к Келвина.Точно това е и спектъра, който се доближава максимално до слънчевата светлина.То не случайно реномираните производители нямат крушки, светещи в спектъра над 6к Също както и не е случайно, че фаровете за мъгла са жълти
                            I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

spark написа:
                              Какви пари излезе цялата работа? И примерно 6000К по-зле ли светят от 10000К?А от нета някъде да се поръча, че в Бургас не знам от къде
                              Доколкото се сещам над 5000К вече синеят. Най-бяла е светлината при 5000К, ако не се лъжа и всичко нагоре е газария.Що се отнася до това дали фаровете на колегата са нови - да, нови у са фаровете :D

Коментар

Working...
                              X