Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли преференции за редовни клиенти в ЛУКОЙЛ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има ли преференции за редовни клиенти в ЛУКОЙЛ?

Здравейте!Значи ... редовно зареждам газ от Лукойл и се чудя дали ако продължавам така има някаква клубна карта или нещо такова за намаление? В Шел знам за СМАРТ програмата ма ми е много далече.....
    Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
    MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
    Engine Stamp: 176B9.000
    Version Code: 176BV
    Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Re: Има ли преференции за редовни клиенти в ЛУКОЙЛ?

Ми за сега незнам да има аз лично съм с карта с която имаш 5 ст отстъпка
    Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
    Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Коментар

за обикновените хора няма карти :D това лято имаше една томблола с награди - карта за отстъпка5 ст. за бензин и дизел,и 2 за газ
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
        за обикновените хора няма карти :D това лято имаше една томблола с награди - карта за отстъпка5 ст. за бензин и дизел,и 2 за газ
        Тук нали са се събрали не толкова обикновени хора... поне с едно нещо са по-необикновени от другите
        Peugeot 407 2.0 HDI

Коментар

Има карта за 5 ст. отстъпка при зареждане с бензин , а при зареждане с газ е малко повече от 2 ст. Картата май я дават като награда за някакви заслуги май. Аз се уредих по втория начин Имам спомени от сайта на лукойл гарант че я даваха на техни клиенти.Другия начин е да изведеш на вечеря някоя девойка работничка в бензиностанция на Лукойл и тя да те уреди с карта - ако остане доволна де ...Има един недостатък - за да ползваш картата трябва да плащаш в кеш. Иначе не важи намалението.
          Brava 1.6 ELX

Коментар

Жената ползва такава карта по някаква линия за корпоративни клиенти на Централна Кооперативна Банка.Доколкото знам, няма програма "Лоялен Клиент" Освен това от нея знам, че картата важи само на "чистите" Лук Ойл бензиностанции. Щото май има такива, дето пише Лук Ойл ама има и нещо друго в името.ТеКеЗеСе някакво един вид - там картата не баца Освен това, аз не съм им особен фен щото веднъж ме вкараха в драма - зареждам аз, влизам да плащам а те нямали ПОС терминал Остави друго, но май и не разбраха какво ги питам.Действието се разви в Перник, тогава бяха нов обект и може би затова стана така.Така или иначе обаче, неприятното впечатление си остана...
            I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Това лято имаше промоция (томбола) с награди - печелиш карта за отстъпка 5 ст. за бензин и дизел и 2 ст. за газ за определен период от време при зареждане на над 20лв гориво. Бяха ми се паднали 2 карти за по 9 месеца, но вече ги подарих на приятели защото аз си имам такава постоянна карта за отстъпка издадена на организация, не на физическо лице. Картата важи само за чистите Лукойл бензиностанции, без тези на Лукойл-Петрол.
              BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
              Среден разход на газ

Коментар

Като работещ в Лукойл и "шеф на маркуча" мога да кажа, че единствено картите за 5ст. от промоцията "Пълен напред" това лято са "преференциите" в тази верига. Също и тези, които се осигуряват в пенсионен фонд "Лукойл-гарант" имат карта за отстъпка, не само в бензиностанциите, а и в доста фирми - има ги на сайта на Лукойл. Също има и подобни карти за тези, които ползват услугите на Армеец и техният пенсионен фонд, едни червени са. Няма програма лоялен клиент и бонус точки както в Шел например.Също всяка фирма, която иска да плаща на разсрочено плащане може да и се издаде карта срещу банкова гаранция, с която може да се зарежда без плащане в брой във всяка бензиностанция на Лукойл (чист, не с Петрол). Тези карти също имат отстъпка 5ст. на литър.
                Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
                Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

Оказа се, че имам останала една карта "Пълен напред" от лятната промоция /томбола/ за чистите Лукойл, която важи за още около 6 месеца и осигурява отстъпка - 5 ст. за бензин и дизел и 2 ст. за газ. ПОДАРЯВАМ Я!!! Заявки на л.с., като единственото ми изискване е който я иска да дойде да си я вземе от Обеля-2 /затова и мисля, че не е необходимо да пиша, че е желателно да е от София/. В момента който някой колега я вземе ще пиша тук за да не ми се "задръсти" кутията с лични съобщения!!! Разбира се, ако колегата easylife изяви желание до довечера да я вземе ще я запазя за него - все пак той е пуснал темата и има предимство с "едни гърди" - мисля, че така е справедливо! Картата е запазена за колегата ogi28b и той ще я получи, ако колегата easylife не изяви желание до довечера!
                  Среден разход на газ

Коментар

За Лукойл не мога да кажа нищо,ама за тези от Шел почнаха нещо да мамят.Зареждам аз за около 95лв.дизел и очаквам до два дни да ми преведат смарт точките.Нема точки Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Пращам е-mail да питам защо не са ми превели точките.Отговор нема Зареждам пак след седмица за окло 35лв.Чакам пак 2-3дни работни дни до толко време се обработват нанните,пак няма.Пак пиша e-mail и пак няма отговор.Ебаси измамниците са и тея
                    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
                      За Лукойл не мога да кажа нищо,ама за тези от Шел почнаха нещо да мамят...
                      Питай продавачките колко точки ти дават и си пази бележките. Ако имаш бележки ще ти ги прехвърлят.

Коментар

Аз взимам фактури и с тях се отчитам.
                        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

masterkar написа:
                          Оказа се, че имам останала една карта "Пълен напред" от лятната промоция /томбола/ за чистите Лукойл, която важи за още около 6 месеца и осигурява отстъпка - 5 ст. за бензин и дизел и 2 ст. за газ. ПОДАРЯВАМ Я!!!Картата е запазена за колегата ogi28b и той ще я получи, ...
                          Колегата ogi28b се отказа да я взима, така че ... Явно на никой не му трябва карта за намаление!
                          Среден разход на газ

Коментар

Ако имаше регистриран клуб ФИАТ, можеше да се направи среща и да се говори в ЛукОйл за отстъпки 2-3ст. на литър, ама няма регистриран клуб

Коментар

Kuku написа:
                              Ако имаше регистриран клуб ФИАТ, можеше да се направи среща и да се говори в ЛукОйл за отстъпки 2-3ст. на литър, ама няма регистриран клуб
                              Със сигурност си прав, но ... Трябва да се регистрира клуба /тук са на ход юристите /, да се направи по една членска карта за клуба, членски внос, договорят отстъпки и ... т.н. Сигурен съм, че ако има конкретни преференции /а ти явно си най-подходящия човек, който може да обясни за тях на базата на опита:
                              Kuku написа:
                              Аз, в качеството си на касиер, счетоводител и прочие в "Клуб Алфа Ромео България", смятам, че имам нужния опит и мога да отговоря на всичките ви въпроси относно учредяването, регистрацията, дейността и напредъка на "Клуб ФИАТ България" (или както ще се казва клуба) Пътеката вече е отъпкана и Вие само трябва да решите, дали искате да минете по нея
                              Всяка голяма верига сервизи, бензиностанции и т.н. ще даде отстъпки, ако се разговаря от името на "Клуб ФИАТ БГ Имаме 5647 регистрирани потребители"! А и тогава почти всички потребители на форума ще изявят желание за членство в този клуб и ще се замислят по-сериозно заслужава ли си това начинание. За момента само се говори, но много е лесно да "тракаш по клавишчетата", а когато трябва да се направи нещо ... почти всеки чака друг да го свърши! С това последното изречение не искам да обидя никого, защото и аз не бих се "нагърбил" в момента с такова начинание! Тук трябва някой ентусиаст, разполагащ със свободно време, но за да може да се преговаря за отстъпки, той трябва да е подкрепен от "членска маса". Това са си мои размишления - не ми се пише в онази другата тема.
                              Среден разход на газ

Коментар

Working...
                              X