Здравейте, предвид нарастващото ниво на идиотизъм по пътищата започвам да се замислям, дали да не карам с каска. При удар 90% от хората умират от черепно-мозъчни травми. Каската би намалила риска с доста голям процент. Въпроса е дали е разрешено според закона. Идеи, коментари?!? ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шофиране на нормална кола с каска
Collapse
X
-
Мда, война по пътищата!Между другото и аз съм си го мислил това, но като се изказах за идеята ми се смяха много.На съзтезания и шампионати карат с каски, като гледам как карат и по родните ни пътища и ние сме за каски Yellow_Flash_Colorz_PDT_14now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
-
Аз пък мисля да си слагам освен каска,една тупалка и един калашников ...калашникова за да ги очиствам от далеко тия дето примерно на дават мигач когато решат да изпреварват и не пропускат да погледнат дори дали някой идва в лявото платно и ме принуждават да спирам рязко .... а тупалката е ако не съм ги уцелила добре с калашниковия да ги довърша с нея и така ще е по-мирно по пътищата
Коментар
-
Re: Шофиране на нормална кола с каска
maiden написа:Здравейте, предвид нарастващото ниво на идиотизъм по пътищата започвам да се замислям, дали да не карам с каска. При удар 90% от хората умират от черепно-мозъчни травми. Каската би намалила риска с доста голям процент. Въпроса е дали е разрешено според закона. Идеи, коментари?!? ...ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
-
Явор Митев
-
Абе аз съм карал с каска, на Панчарево, от другата страна на язовира (там малко офроуд си пада).Един приятел беше с мотора си и ми остави каската в колата, аз пък взех,че си я сложих. Взех един-два завоя малко по-спортно и хората взеха да ме гледат странно и се обръщаха след мен,сигурно си мислеха, че тренирамEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар