Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шофиране на нормална кола с каска

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Шофиране на нормална кола с каска

Здравейте, предвид нарастващото ниво на идиотизъм по пътищата започвам да се замислям, дали да не карам с каска. При удар 90% от хората умират от черепно-мозъчни травми. Каската би намалила риска с доста голям процент. Въпроса е дали е разрешено според закона. Идеи, коментари?!? ...

Мда, война по пътищата!Между другото и аз съм си го мислил това, но като се изказах за идеята ми се смяха много.На съзтезания и шампионати карат с каски, като гледам как карат и по родните ни пътища и ние сме за каски Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Аз пък мисля да си слагам освен каска,една тупалка и един калашников ...калашникова за да ги очиствам от далеко тия дето примерно на дават мигач когато решат да изпреварват и не пропускат да погледнат дори дали някой идва в лявото платно и ме принуждават да спирам рязко .... а тупалката е ако не съм ги уцелила добре с калашниковия да ги довърша с нея и така ще е по-мирно по пътищата
      НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Баси темата хахаххахв такъв случай аз освен с каска ще карам и с бронежелетка че туко виж Bella се е объркал и ме е цапнала и мен
        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Да ако караш мотор 20 лв.за без каска,ако си я сложиш в кола..........кой знае?Аз съм дебелоглава и не ми трябва!

Коментар

мен са ме спирали с каска в колаи нищо,само дет се посмяхме заедноникъде в закона не е написано,че е забранено

Коментар

Въпрос към някой по запознат с каските - ще трябва ли да ми е постоянно включен климатика ако карам с каска?
              Fiat Brava 1.2 SX '99 (182B2.000)
              http://fiat.comnet.bg/

Коментар

bellew написа:
                Въпрос към някой по запознат с каските - ще трябва ли да ми е постоянно включен климатика ако карам с каска?
                Освен климатика да не забравиш да си инсталираш и две лимонадени шишета на каската със сламки ... май съм гледала прекалено много откачени филми..

Коментар

Не е забранено да се кара с каска Както се казва въпрос на личен избор.
                  == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Колега, абе ти сериозно ли...
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Re: Шофиране на нормална кола с каска

maiden написа:
                      Здравейте, предвид нарастващото ниво на идиотизъм по пътищата започвам да се замислям, дали да не карам с каска. При удар 90% от хората умират от черепно-мозъчни травми. Каската би намалила риска с доста голям процент. Въпроса е дали е разрешено според закона. Идеи, коментари?!? ...
                      То ако е писано да стане нещо нито каска ще те спаси нито нищо
                      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Да не станем като тях :D http://www.wrecker.newmail.ru/www/russia.htm

Коментар

...страшна гледка ще е лейди в Пунто с токчета, костюмче и...каска.......

Коментар

Абе аз съм карал с каска, на Панчарево, от другата страна на язовира (там малко офроуд си пада).Един приятел беше с мотора си и ми остави каската в колата, аз пък взех,че си я сложих. Взех един-два завоя малко по-спортно и хората взеха да ме гледат странно и се обръщаха след мен,сигурно си мислеха, че тренирам
                            Ex Fiat 126P
                            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS
                            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

нещо такова
                              Прикачени файлове
                              FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Working...
                              X