kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за избор на кола!
Collapse
X
-
Аз ли не виждам или не е посочен бюджета за покупката Хюндай аз лично бих го отписал изобщо от класацията, по презумция, защото този модел е от все още слабите години на иначе не много силната марка И според мен трябва да се търси правилната бройка, която е най-запазена, с най-много екстри, най-нова и т.н... Избирай между "GTV" и "Coupe" - обиколи, разгледай, покарай...
Коментар
-
Без сега да рипате..Хюндая определено е най-надеждната кола от тия трите.Не знам момчето дето работи в Хюндай сервиза що се фаща за главата при положение, че специално Хюндай (всички мадели) са с перфектни двигатели и могат да изминат адски много километри без да се наложи какъвто и да е ремонт.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane
-
Тази теми още като си я пускал е трябвало да предположиш как ще се развие. Логично е всеки да има собствено мнение. Дори между два модела само да се избираше пак нямаше да има единомислие. Най-добре както вече са казали някои колеги отиди на място виж няколко различни коли и тая, която ти легне я взимай. Всичко е късмет все пак. Успех и да пуснеш снимки.Lancia Y, 1.2, 60
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар