Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голямо БЛАГОДАРЯ на hit-ko - най-сериозния онлайн магазин

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Голямо БЛАГОДАРЯ на hit-ko - най-сериозния онлайн магазин

В петък ходих при неприятните за мен Ауто Италия (отидох там заради кандидат купувача на Бравата), които след диагностика установиха, че дебитомера ми е изгорял.Още тогава звъннах на hit-ko да го питам колко струва оригинален дебитомер и той ми каза, около 260-280 лв. Мизерниците от Ауто Италия казаха 600 лв.В понеделник звънкам пак и си поръчвам дебитомер от ямболската група на hit-ko.Днес в 11 ч. с наложен платеж чарка беше в мен. Тази вечер го сложих и колата още повече литна.Благодаря ти hit-ko и много успехи ти пожелавам!

Re: Голямо БЛАГОДАРЯ на hit-ko - най-сериозния онлайн магази

doofiat написа:
    Благодаря ти hit-ko и много успехи ти пожелавам!
    Подкрепям Голяма утеха е този човек за всеки фиатаджия! Купувах с куриер и се уточнявахме за модела дотогава докато не остана никаква възможност да се получи някакво различие в частта която ми трябва, нещо дето тук, като ходя на крака в магазина постоянно се случва...
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Единственият му недостатък е, че е чак в Ямбол
      Plastex написа:
      ...докато не остана никаква възможност да се получи някакво различие в частта която ми трябва, нещо дето тук, като ходя на крака в магазина постоянно се случва...
      Вчера се връщахме до местния магазин 2 пъти, докато уцелим паразитната ролка на една алфа и успяхме чак след като свалихме старата и я сравнихме на място
      Fiat Marea 1.8i 16V
      Fiat Tipo 1.4i 8V
      Fiat Punto 1.6i 8V
      www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

И на мен ми се е случвало да връщам неправилни и да чакам правилни предни накладки от София. Купени от Т&Н.При казани и обяснени по телефона марка/модел/модификация/година (FIAT/Bravo/SX/1997) на колата и вид/обем/мощност (бензин/1.6_16v/103hp) на двигателя.Как така ми пратиха за 1.8 Браво накладки още ми е чудно Поздрави и най-добри пожелания на hit-ko и от мен. Редовно използвам сайта му за справочник!

Коментар

Той е!
          Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Така си е!
            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Working...
            X