В петък ходих при неприятните за мен Ауто Италия (отидох там заради кандидат купувача на Бравата), които след диагностика установиха, че дебитомера ми е изгорял.Още тогава звъннах на hit-ko да го питам колко струва оригинален дебитомер и той ми каза, около 260-280 лв. Мизерниците от Ауто Италия казаха 600 лв.В понеделник звънкам пак и си поръчвам дебитомер от ямболската група на hit-ko.Днес в 11 ч. с наложен платеж чарка беше в мен. Тази вечер го сложих и колата още повече литна.Благодаря ти hit-ko и много успехи ти пожелавам!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голямо БЛАГОДАРЯ на hit-ko - най-сериозния онлайн магазин
Collapse
X
-
Re: Голямо БЛАГОДАРЯ на hit-ko - най-сериозния онлайн магази
doofiat написа:Благодаря ти hit-ko и много успехи ти пожелавам!Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
-
Единственият му недостатък е, че е чак в ЯмболPlastex написа:...докато не остана никаква възможност да се получи някакво различие в частта която ми трябва, нещо дето тук, като ходя на крака в магазина постоянно се случва...
Коментар
-
Humppa
И на мен ми се е случвало да връщам неправилни и да чакам правилни предни накладки от София. Купени от Т&Н.При казани и обяснени по телефона марка/модел/модификация/година (FIAT/Bravo/SX/1997) на колата и вид/обем/мощност (бензин/1.6_16v/103hp) на двигателя.Как така ми пратиха за 1.8 Браво накладки още ми е чудно Поздрави и най-добри пожелания на hit-ko и от мен. Редовно използвам сайта му за справочник!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар