От известно време имам един дребен, но много неприятен проблем с календара на компютъра. Надявам се, че някои от вас ще може да ми помогне.Та проблема е следния: Календара, които си е на Уиндоус-а през 2-3 дни се нулира на 1 Януари 2006г. Така едно, че не мога да си гледам календа, друго, че не мога да задам никаква задача за едикой си ден в едиколко си часа, например, трето всички хронологии на Скайп и АйСиКю са ми от 1-ви, 2-ри и 3-ти Януари ...абе въобще много е неприятно. Опитвах да спра онлайн сверяването на часа и датата - не помага. Поправям датата и след един-два дни пак си е 1-ви Януари 2006... Да не е някакъв вирус или нещо подобно... Моля, помагайте... Предварително се извинявам за невежеството си, може и да е нещо елементарно, ама...Благодаря.П.П.: Компютъра не го гася през нощта, рестартира се много рядко и рестарта не съвпада с нулирането на календара. Антивирусната програма ми е MacAFee или нещо подобно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос към компютърджиите...
Collapse
X
-
vsd написа:Ако беше от батерията, календара нямаше да се губи докато работи компа. По-скоро вирусче или нещо подобно. Пусни си ако искаш и едно on-line сканиране на f-secure например.Fiat Marea 130JTD Weekend HLX
Коментар
-
Dzver написа:vsd написа:Ако беше от батерията, календара нямаше да се губи докато работи компа. По-скоро вирусче или нещо подобно. Пусни си ако искаш и едно on-line сканиране на f-secure например.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Ето няколко по-известни онлайн скенери:http://www.ewido.net/en/onlinescan/h....symantec.com/Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Виж с какъв сървър се синхронизира Windows-a ти.В Start - Run пишеш CMD и в промпта:net time /querysntpЗа да зададеш друг сървър:net time /setsntp:time-a.nist.govСлед задаване на сървър трябва да се рестартира сървиса:net stop w32timenet start w32timeВъзможно е някоя програмка да ти е сменила сървъра с някой измислен ...Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
По принцип с time.windows.com ако сте няколко компа зад прокси и всички се синхронизирате с него може да се наложи да почакаш седмица докато успееш да се закачиш, затова аз препоръчвам малко по-неизвестния time-a.nist.gov или даже time-b.nist.gov.A относно Intenet Time (в графичния режим за който говори gamma) - ако е вирусче там може информацията да не е коректна.Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар