Привет на всички. От 2 седмици съм горд собственик на мечтаната от мен марка Fiat, в частност Punto 2001-ва година 1,8 16 V HGT. Докара ми я познат от Италия има забележки но коя ли няма (освен в магазина). Най накрая ми остана малко свободно време да снимам колата ето и обещаните преди време снимки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ново попълнение в редиците :)
Collapse
X
-
Черния цвят допринася за красотата достаМного хубави джанти си и сложил
Да си я караш дълго време без ядове.
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Просто супер! Няма за какво човек да каже, че не си е на мястото! Аз обаче много се заинтригувах от джантите! Според мен си си ги купил от БГ и ако не се лъжа от една Пловдивска фирма. Поправи ме ако греша. Ако съм прав, може ли да споделиш, размера им, 4х98 ли са и най-вече цената и доволен ли си като цяло. Защото аз твърдо реших да си купя нови джанти и твойте много ми харесват как стоят! Успех с новата колица и само безавариини километри с нея!
Коментар
-
Благодаря ви много за коментаритеScorpion_BV написа:Просто супер! Няма за какво човек да каже, че не си е на мястото! Аз обаче много се заинтригувах от джантите! Според мен си си ги купил от БГ и ако не се лъжа от една Пловдивска фирма. Поправи ме ако греша. Ако съм прав, може ли да споделиш, размера им, 4х98 ли са и най-вече цената и доволен ли си като цяло. Защото аз твърдо реших да си купя нови джанти и твойте много ми харесват как стоят! Успех с новата колица и само безавариини километри с нея!Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар