Привет на всички. От 2 седмици съм горд собственик на мечтаната от мен марка Fiat, в частност Punto 2001-ва година 1,8 16 V HGT. Докара ми я познат от Италия има забележки но коя ли няма (освен в магазина). Най накрая ми остана малко свободно време да снимам колата ето и обещаните преди време снимки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ново попълнение в редиците :)
Collapse
X
-
Черния цвят допринася за красотата доста Много хубави джанти си и сложил Да си я караш дълго време без ядове."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Просто супер! Няма за какво човек да каже, че не си е на мястото! Аз обаче много се заинтригувах от джантите! Според мен си си ги купил от БГ и ако не се лъжа от една Пловдивска фирма. Поправи ме ако греша. Ако съм прав, може ли да споделиш, размера им, 4х98 ли са и най-вече цената и доволен ли си като цяло. Защото аз твърдо реших да си купя нови джанти и твойте много ми харесват как стоят! Успех с новата колица и само безавариини километри с нея!
Коментар
-
Благодаря ви много за коментаритеScorpion_BV написа:Просто супер! Няма за какво човек да каже, че не си е на мястото! Аз обаче много се заинтригувах от джантите! Според мен си си ги купил от БГ и ако не се лъжа от една Пловдивска фирма. Поправи ме ако греша. Ако съм прав, може ли да споделиш, размера им, 4х98 ли са и най-вече цената и доволен ли си като цяло. Защото аз твърдо реших да си купя нови джанти и твойте много ми харесват как стоят! Успех с новата колица и само безавариини километри с нея!Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар