Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изненада????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изненада????

Днес след работа си стоя пред блока и.......чувам удар....?!Обръщам се и една девойка си кара в насрещното-улицата е еднопосочна!И забърсва колата на приятел.....отивам и я питам как я мисли....... :D нещата стигнаха до КАТ!Познайте кой отнесе акт?Нахалницата в еднопосочна улица,кара в забрана,не представя книжка,няма и гражданска...........На моя човек му написаха акт за неправилно паркиране,а той си е пред гаража! Живеем в България,каква ЕВРОПА????????????/

Е какво повече да говорим!!!! Мацката е била с джип Мерцедес или БМВ, МЛ и съответно Х5, и просто се е заблудила и случайно и неволно се оказала в насрещното...... Разбира се, това че няма документи не значи, че няма пари и връзки, нали???
    Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
    Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

Не беше с джип ,а с ауди 3!То бива бива,ама дявол за мезе..........Така го отнасят невинни хора....... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 правосъдие

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 аз каквато съм бойна ако някой ми удари Фичето Че го бием ,че го пукаме по глЪвЪта чи чак у Софето ше се чува
        НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Bella написа:
          Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 аз каквато съм бойна ако някой ми удари Фичето Че го бием ,че го пукаме по глЪвЪта чи чак у Софето ше се чува
          :D И аз съм агресивна, на тема "Мойто Ф" А свекърва ми вчера ми предлагаше, една бухалка /като на емотикона/ че всички си носели , да съм си вземела и аз тази в колата

Коментар

На вас жените не ви трябват такива неща е освен ако другия не е виновен де щот ако сте вие си еи е простено по дефаулт
            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Re: изненада?????????/

izida написа:
              ............... написаха акт за неправилно паркиране,а той си е пред гаража!
              Да отиде да подаде жалба с/у наказателното постановление което ще получи. Жалбата се дава в КАТ но се пише: До Административен съд София черз КАТ - София. Да опише всичко както е станали и ако има начи и снимки да приложи и най вероятно акта му ще падне в съда, а ако другия шофьор няма гражданска - да заведе дели и с/у него ...
              Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

Re: изненада?????????/

ivo написа:
                izida написа:
                ............... написаха акт за неправилно паркиране,а той си е пред гаража!
                Да отиде да подаде жалба с/у наказателното постановление което ще получи. Жалбата се дава в КАТ но се пише: До Административен съд София черз КАТ - София. Да опише всичко както е станали и ако има начи и снимки да приложи и най вероятно акта му ще падне в съда, а ако другия шофьор няма гражданска - да заведе дели и с/у него ...
                FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Не сме държава Територия сме, кажи му да отива да обжалва, че вече на маймуни ни направиха
                  Следвай мечтите си))

Коментар

Преди време на приятел се случи почти същото. Само, че тои има доста адвокати и за два три дни се организираха и официално информираха КАТ, че започват дела за корупция, като случката няма да бъде разглеждана в делото а ще бъде част от доказателствата по делото ...Да видиш после как онези педера*и се мазнят
                    Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

абе що не се обърне към " Господари на ефира ", звучи малко тъпо ама ще му обърнат внимание и делото му ще бъде взето под внимание , не трябва да остава така нещата.
                      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Working...
                      X