Днес след работа си стоя пред блока и.......чувам удар....?!Обръщам се и една девойка си кара в насрещното-улицата е еднопосочна!И забърсва колата на приятел.....отивам и я питам как я мисли....... :D нещата стигнаха до КАТ!Познайте кой отнесе акт?Нахалницата в еднопосочна улица,кара в забрана,не представя книжка,няма и гражданска...........На моя човек му написаха акт за неправилно паркиране,а той си е пред гаража! Живеем в България,каква ЕВРОПА????????????/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изненада????
Collapse
X
-
Bella написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 аз каквато съм бойна ако някой ми удари Фичето Че го бием ,че го пукаме по глЪвЪта чи чак у Софето ше се чува
Коментар
-
Re: изненада?????????/
izida написа:............... написаха акт за неправилно паркиране,а той си е пред гаража!Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Re: изненада?????????/
ivo написа:izida написа:............... написаха акт за неправилно паркиране,а той си е пред гаража!
Коментар
-
Преди време на приятел се случи почти същото. Само, че тои има доста адвокати и за два три дни се организираха и официално информираха КАТ, че започват дела за корупция, като случката няма да бъде разглеждана в делото а ще бъде част от доказателствата по делото ...Да видиш после как онези педера*и се мазнятFiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар