http://sofia.dir.bg/2007/09/28/news2...згневен шофьор разряза с флекс скоба, поставена от служители на общинска фирма ,,Паркинги и гаражи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Арестуваха шофьор разрязал скоба с флекс
Collapse
X
-
ls1 написа:Правилно! Спрял бил само да си купи хляб, аман от хлебарки в тая държава.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Бих се съгласил с теб ако става дума за спиране пред болница или нещо друго спешно. Но за пазарене на хляб - не. Хляб се продава навсякъде. Или искаш да ми кажеш, че пред никоя хлебарница в София няма де да се паркира?Абе какви са тез оправдания? Като ’За пръв път ме спряха и веднага ми взеха точки" и тем подобни?!
Коментар
-
ls1 написа:Бих се съгласил с теб ако става дума за спиране пред болница или нещо друго спешно. Но за пазарене на хляб - не. Хляб се продава навсякъде. Или искаш да ми кажеш, че пред никоя хлебарница в София няма де да се паркира?Абе какви са тез оправдания? Като ’За пръв път ме спряха и веднага ми взеха точки" и тем подобни?!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Аз те разбирам. Но нека ти дам един пример. Аз живея във Варна. Тука в автобусите има кондукторки. Във всеки един. С времето дотолкова свикнах да имам билет, че като се кача в автобус в София и съм без билет - все едно съм гол. Да не мислиш че ми е кеф да си плащам? Но просто не мога да си представя да не го правя. Както в Румъния пешеходците са свикнали да си минават директно, защото знаят - шофьора ще спре. Мога да продължа с примерите. Това е като разликата между възпитан и невъзпитан. Може да си избършеш ръцете в покривката на масата и след това да кажеш ’ами мивката е чак в кухнята’. Е, ще си прав, чак в кухнята е, но това не значи че си постъпил правилно.
Коментар
-
ls1 написа:Аз те разбирам. Но нека ти дам един пример. Аз живея във Варна. Тука в автобусите има кондукторки. Във всеки един. С времето дотолкова свикнах да имам билет, че като се кача в автобус в София и съм без билет - все едно съм гол. Да не мислиш че ми е кеф да си плащам? Но просто не мога да си представя да не го правя. Както в Румъния пешеходците са свикнали да си минават директно, защото знаят - шофьора ще спре. Мога да продължа с примерите. Това е като разликата между възпитан и невъзпитан. Може да си избършеш ръцете в покривката на масата и след това да кажеш ’ами мивката е чак в кухнята’. Е, ще си прав, чак в кухнята е, но това не значи че си постъпил правилно.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
@ls1Не оправдавам човека дето си е разрязал скобата, защото незнам какво точно е станало, но... Колега ела да живееш в София и тогава ще си говорим. Тук не стои въпроса дали искаш да си платиш за спиране, а дали има къде да спреш изобщо. В центъра няма чак толкова много места на които се продава хляб. Ти ще искаш ли да караш половин - един час по задръстване за да си купиш хляб. Тук колите са повече от 1 млн.
Коментар
-
Esper написа:ls1 написа:Правилно! Спрял бил само да си купи хляб, аман от хлебарки в тая държава.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Всеки си е прав и на човека му е писнало гледал е оня с ес-класата да минава по графа и си е казал е и аз ше съм така ма за кокошка няма прошка.Може и тва да им е викал на сички оня може а аз не аLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар