Като го погледнете какво си мислите ? Аз примерно всеки път като погледна през прозореца и видя пунтото - просто се усмихвам... Не мога да му се нарадвам ... Просто дори да съм в ужасно настроение - като го погледна - реакцията ми пак ще е същата... хайде сега сте вие ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво е за вас вашият автомобил ?
Collapse
X
-
Re: Какво е за вас вашият автомобил ?
ОФ ВЪВ МОМЕНТА СИ МРАЗЯ АВТОМОБИЛИТЕ ПРОСТО ЗАЩОТО НЕ СА ФИАТФИЧО СЕДИ В ЕДНА АВТО КЪЩА А АЗ КАРАМ ТУ ГОЛФА ТУ ЕДНО МОНДЕО ГАДНА РАБОТАFiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
-
Аз съм автохолик . Ако нещо й има на колата, все едно аз съм болен. За мен колата е нещо много повече от средство за предвижване, просто съм вманиачен всичко да й е наред, да е чиста, да няма драскотина по нея..., абе обичам ги тия машини ! Това е за мен колата, същото се отнасяше и за опела ми, та дори и за служебната лада, която карах по-рано.Всъщност точно когато ми дадоха да стопанисвам преди няколко години една служебна лада, разбрах че съм неизлечимо болен авто-маниак. Разбра го и главната счетоводителка, която изчисли, че за 2 г. съм похарчил за ремонти по ладата около 3000 лв. .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
bubachko
Чибурака си е Чибурак! Може да е очукана, мръсна напоследък, има някои болежки, които не мога (не че не искам... aма парите....) да излекувам и я мъча така горката, но знам че е динствената на света... А какво сме преживели заедно... само ние си знаем... Е, някои неша и жената ги знае от челен опит, но останалите са Yellow_Flash_Colorz_PDT_43
Коментар
-
snake написа:Аз съм автохолик . Ако нещо й има на колата, все едно аз съм болен. За мен колата е нещо много повече от средство за предвижване, просто съм вманиачен всичко да й е наред, да е чиста, да няма драскотина по нея..., абе обичам ги тия машини !Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар