Ето и от мен нещо! Може би ще направя някой опит за снимка с неона!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Календар на форума 2008 г. (Събиране на снимки)
Collapse
Заключена тема
X
X
-
deadairplane
-
-
Има готини снимки верно, може на страница да се сложат по няколко различни снимки разпръснати и в промеждутака да се сложат дните от месеца.Идеи има много трябва да се одобрят само. Предолжението ми е следното майка ми е мениджър на офис София на една кадърна печатница мисълта ми е, че като за новопостъпил мога да предложа доста занижени цени на календати 1листов 12/13листов, шапки, стикери, фолиа, тениски, печат в/у ключодържетели и вратните връзки към тях, баджове за мероприятията ни, печат на широкоформатен винил, визитки за ваша лична полза или каквото имате нужда. това е с което мога да помогнап.п. ще се опитам да принудя дизайнерите да измислят нещо по календара ако се наложи. понеже съм нов и незнам към кого да се обърна с това предложение, довечера мисля да идвам към peoples така че може да го обсъдим отновоI`m better then your ex, I`m better then your next.....
Коментар
-
Megadeth написа:Слави, напълно прав си. Аз тая не я забелязах в купчината, докато скролвах.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар