Прочетох го в дир-а и се шокирах. Е г***ти колко са нагли. Снощи по новините гледах репортаж за новите заграждения, ето нагледно как действат, да таковам аз просташкият ни БГ-манталитет.....:[color=blue:8bec3387b1]Мутра опита да пробие бариерите на
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мутренски истории....
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
гледах някъде едно клипче с такива колони, как автобуса минава и след него кола се забива в колчето, което се е появило след автобуса... доста здраво са направени и на таран не може да се взематFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:гледах някъде едно клипче с такива колони, как автобуса минава и след него кола се забива в колчето, което се е появило след автобуса... доста здраво са направени и на таран не може да се вземат
Коментар
-
gamma написа:Колко бързо се вдига/сваля това?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
убеден съм че и тук ще има такива изцепки и няма да са никак малко.за мутрите никак няма да ми е жалcoolboby написа:100% ще има някой пострадал който не е от града..и няма да го забележи и ще се нацепиФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Kuku написа:Ето го клипчето ЩРАКAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:Абе... Не ми се мисли ако се набие човек в подобно нещо. Хора сме, случва се. Май само мутррите се осмеляват д протестират, по техният си начин де, иначе все повече ни заграждат, оковават, вдигат с паяци, заснемат с камери и какво ли още не.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар