... , темата е със скрит в подтескта поздрав към колегата Слави / Nino /... ...та, изневерих, но не съвсем, относно марката Авео.... ...предварителният договор бе подписан преди малко, капарото оставено. Остава да чакаме около 20 дни доставката от Турция.Обещавам скоро да я видите, колата е 1.3 16V Multijet DYNAMIC....червен металикКолата ще си я карам аз и то с огромен кеф, до колкото разбирате, че се връщам отново "във кубъ"....Отново преминавам на дизелче и се надявам, че този път няма да бъда разочарован около шумовете, които чувах в Дачията...Поздрави на всички, ще ви държа в течение и като взема колата, обещавам обширна, подробна и обстойна тема с първи впечатления и снимков материал....P.S.Мно`о съм умен.....- става дума за Фиат Линеа...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изневерих, но не съвсем!...II
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Явор Митев
Sandeto написа:Айдееее.... почвай да мислиш за нов ник-нейм
Коментар
-
Re: Изневерих, но не съвсем!...II
Авео написа:Остава да чакаме около 20 дни доставката от Турция.Обещавам скоро да я видите, колата е 1.3 16V Multijet DYNAMIC....червен металикP.S.Мно`о съм умен.....- става дума за Фиат Линеа...Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Авео написа:...хахахахха, неееее, Авео си е Авео, ай стига вече с тез никове, пък и Авео си ми харесва....SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Видях преди няколко дена тука в Русе наживо за сефте е те такова чудо!! Бааа тя страшна тая Линея ве ! няма нищо общо от това което бях виждал на снимки. Не съм влизал вътре само я огледах отвън и побързах да си тръгна щото някои сигурно си помисли че ще я крада обаче ми се стори доста просторничка. Жалко колега че няма да пристигне до Феста. Ем кат пристигне нали знаеш газззззззззз до 7200об.( опаааа при печките са по малко )
Коментар
-
Явор Митев
nasty написа:Честита и от мен...и 1 въпросче що се спря на тоз двигател в сми след време мисля че ще пуснат и др по добри двигатели + някоя екстра в повече за модела?
Коментар
-
Явор Митев
doofiat написа:Еми какво да кажа, браво на Явката. Ще чакам с нетърпение кръгчето с новата линейка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар