georgiarg написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за настилката под ламинат
Collapse
X
-
sasco
Re: Въпрос за настилката под ламинат
chris написа:Тъй като ми се продъни дюшемето в кухнята и коридора ще трябва да се слага ламинат...Та въпросчето е следното:Може ли вместо махане на дюшемето и направа на замазка, само да се махне дюшемето и да се заковат OSB плоскости върху бичметата, на които е хванато дюшемето и по този начин да избегна замазката.Като издръжливост и здравина как ще бъде според вас??? И някой прибягвал ли е към този или подобен вариант?
Коментар
-
Аз пък тамън получих просветление и май реших какво да направя...На издънените участъци ще махна дюшемето и само там ще направя замазка.С OSB ще е добре, ама изцяло да се махне дюшемето. Защото ако го закова само в определени участъци може да се получат ръбове при снажданито на OSB-то с дюшемето.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Re: Въпрос за настилката под ламинат
chris написа:Тъй като ми се продъни дюшемето в кухнята и коридора ще трябва да се слага ламинат...Та въпросчето е следното:Може ли вместо махане на дюшемето и направа на замазка, само да се махне дюшемето и да се заковат OSB плоскости върху бичметата, на които е хванато дюшемето и по този начин да избегна замазката.Като издръжливост и здравина как ще бъде според вас??? И някой прибягвал ли е към този или подобен вариант?TEMPRA 1,6i 835C1000/159AT54A
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар