Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пак съм на четири колела.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито, прекрасна е!И най-хубавото в цялата работа е че като я показах на жената и тя много е харе, коетоозначава че без притеснение мога да се носоча и аз към нешо такова догодина напролет. Мислех за алфа 156, ама сега ще имам избор.Надявам се ще споделиш на каква цена я купи - мисля че я има същата в мобилето с обявена цена 9500, а ти колко плати. Кажи как са цените за обслужването и т.н. - ако искаш драсни ми на ЛС.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

амм... не каза ли че си си купил кола ? Защото тази средна конзола ми прилича на някой самолет :DСупер е количката, да си я караш със здраве и безпроблемно, пожелавам ти много безаварийни километри !

Коментар

Ха, честито и много да те радва в дългите и безаварийни километри Нормално е да няма скръц и троп, при положение, че пластмасата е ограничена до минимум Честито още веднъж

Коментар

Kuku написа:
          Ха, честито и много да те радва в дългите и безаварийни километри Нормално е да няма скръц и троп, при положение, че пластмасата е ограничена до минимум Честито още веднъж
          Честито на колегата! А ти до къде стигна драги? Май пешеходец ти хареса?!
          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
            Kuku написа:
            ...
            А ти до къде стигна драги? Май пешеходец ти хареса?!
            Предишния път, като се похвалих, работата стана Мики-Маус затова вече избягвам да говоря по въпроса, НО работя усилено и в най-скоро време се надявам да има резултат - зима идва, все пак

Коментар

Честито и от мен, безаварийно и здраво каране :D
              Следвай мечтите си))

Коментар

Честито и от мен, много безаварийни километри.

Коментар

Колеги ето една супер подробна история на колата, защото предишния потребител не си е играл да занулява борд компютъра...Та по-детайлна информация май не мога да искам :Pпп Между другото днес като си я карах 6-7 часа из София разбрах, че BOSE-то е много добро!
                  Прикачени файлове
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

честитио колега много безавариини километри много яка колабаща ми мислеше да си взима такава със същия двигател и т.н. но нещо тясна му се видя отвътре иска по голяма
                    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

честито и от нас.....искам и аз такава...от доста време се ЗАЛИБРЯВАМ ама да видимп.с.ако не е тайна колко ти излезе?ох и цвета е точно който и аз харесвам.....
                      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                      бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                      сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Честито!Да си я караш със здраве и безаварийно!Много е хубава!

Коментар

Честито! Много и безаварийни километри!
                          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Честито и от мен! Със здраве да си я караш и да си купиш още по-хубава!
                            Тойота Приус

Коментар

Working...
                            X