Колеги, сега паркирах колата, която си купих.Направо невероятно много ме радва.Ето я да я видите.Главно, което ме хвана в тази кола, че си има абсолютно всичко, с което се купува. Всяка бележка, а бе всичко.Дори и кутията с инструкциите за навигацията, която до сега не съм я виждал никъде.Та бързам да ви се похваля.Остава само утре да мина КАТ и вече всичко да бъде наред.Та ето ми я красавицата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пак съм на четири колела.
Collapse
X
-
Честита да ти е....и си промени подписчето Иначе раздуй май е 2.4 жтд...колко коне годинки екстри и кви пари откъде иначе е екстра колицата фул пакет екстри си имаш за не много пари.И как и е возията в сравнение с др коли от нейния клас.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Да, двигателя е 2.4 дизел естествено За возията е направо невероятна. Както вече споменах, все едно съм си купил чисто нова кола, няма нито едно скърцане, нито хлопане, толкова стегнато, че дори и не съм мечтал да бъде така. Дано се запази по-дълго време така, че с нашите пътища...Като мекота направо не знам, може би дори по-добре от Кромата, наистина много добро!С други коли от класа й направо според мен не може да се сравнява - а бе ЛанчаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Евала Красавица е Мн БезАварийниFiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
-
Явор Митев
...честито, колата е просто невероятна. Със здраве да си я караш и много безавариини километри....
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар