При това огъване мисля, че няма да имаш поразии на смукателя, дно съм прав. Отшарям едн скоба. Синът ми инсталира Виста преди няколко дена и сега с тази негова фонетична кирилица е жива мъка, разминават се някои букви и постояанно тряабва да следя какво съм написал, досега такава гадост не бях виждал, ако му сложа флекса дали ще тръгне или да не го цапам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Потроших типото :(((
Collapse
X
-
NikMar написа:При това огъване мисля, че няма да имаш поразии на смукателя, дно съм прав. Отшарям едн скоба. Синът ми инсталира Виста преди няколко дена и сега с тази негова фонетична кирилица е жива мъка, разминават се някои букви и постояанно тряабва да следя какво съм написал, досега такава гадост не бях виждал, ако му сложа флекса дали ще тръгне или да не го цапам.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
колега,двуцевката струва 90-100лв.(преди година) в Алексадър-Ауто не вярвам да се вдигнала цената!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:колега,двуцевката струва 90-100лв.(преди година) в Алексадър-Ауто не вярвам да се вдигнала цената!FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:kosta написа:колега,двуцевката струва 90-100лв.(преди година) в Алексадър-Ауто не вярвам да се вдигнала цената!ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
А на Путото ми струша 156 лв. върви заедно с гъвкавата връзка и сега точно тя ми е проблема писах в "Консултации" за нея, извинявайте за отклонението.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Колега съчуствам ти аз имах същия случай с Еспеиса си на беклемето в една мъгла разминах се със счупени фарове за мъгла и счупена престилка на броня. Не знам до кога ще живеем в тая зле подържана държава която смо знае да иска я данъци я винетки и кво ли не а да не дава нищо в замяна.Обичам си работата.
Коментар
-
Щото по квартала обикалят напоследък мангали и гледат нещо на кръв,ама само да ги сбараме няма да обикалят повече Почти съм сигурен,че те са ги сложили нарочно,или са паднали от някой камионex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар